Gorenje EC5151WG - Инструкция по эксплуатации - Страница 10

Плита Gorenje EC5151WG - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 24
Загружаем инструкцию
background image

EN                                                                                                                                                        9 

System 

 

Suggested 
temperature 
°C 

Description 

 

Cooking systems 

 

 
 
 
 

 

 

50-275 

RAPID PREHEAT 
Use  this  function  if  you  wish  to 
heat  the  oven  to  the  desired 
temperature 

as 

quickly 

as 

possible.  This  function  is  not 
appropriate  for  cooking  food. 
When  the  oven  heats  up  to  the 
desired  temperature,  the  heating 
process is completed. 

 

 
 

 

200 

UPPER AND BOTTOM HEATER 
The  heaters  in  the  bottom  and  in 
the  ceiling  of  the  oven  cavity  will 
radiate  heat  evenly  into  the  oven 
interior.  Pastry  or  meat  can  only 
be  baked/roasted  at  a  single 
height level. 

 

 

180 

TOP HEATER 
Only  the  heater  on  the  oven  cavity 
ceiling will radiate heat onto the food. 
Use  it  to  brown  the  upper  side  of 
your dish (final browning). 

 

 

180

 

BOTTOM HEATER 
Only  the  heater  on  the  bottom  of  the 
oven cavity will radiate heat. Use this 
heater to brown the lower side of the 
dish. 

  

 
 

 

230 

GRILL 
Only  grill  heater,  a  part  of  the 
large  grill  set,  will  operate.  This 
system  is  used  for  grilling  a 
smaller 

amount 

of 

open 

sandwiches  or  beer  sausages, 
and for toasting bread.

 

 

 
 
 
 
 

 

 

230 

LARGE GRILL 
The  upper  heater  and  the  grill 
heater  will  operate.  The  heat  is 
radiated  directly  by  the  grill  heater 
installed  in  the  oven  ceiling.  To 
boost the heating effect,  the  upper 
heater  is  activated  as  well.  This 
combination  is  used  for  grilling  a 
smaller 

amount 

of 

open 

sandwiches, 

meat 

or 

beer 

sausages, and for toasting bread. 

 

 

 

 

 

 

 

170 

GRILL W ITH FAN 
Grill  heater  and  the  fan  will 
operate.  This  combination  is  used 
to  grill  meat  and  to  roast  larger 
chunks  of  meat  or  poultry  at  a 
single  height  level.  It  is  also 
appropriate  for  dishes  au  gratin 
and for browning to a crispy crust. 

 

 

            170

 

TOP HEATER AND FAN 
The  top  (upper)  heater  and  the  fan 
will operate. Use this system to roast 
larger  chunks  of  meat  and  poultry.  It 
is also suitable for dishes au gratin.

 

 

System 

 

Suggested 
temperature 
°C 

Description 

 

Cooking systems 

 

 
 

 

200 

HOT 

AIR 

AND 

BOTTOM 

HEATER 
The  bottom  heater,  the  round 
heater,  and  the  hot  air  fan  will 
operate.  This  is  used  to  bake 
pizza,  moist  pastry,  fruitcakes, 
leavened dough and shortcrust.  

 

 
 

 
 

 

 

180 

HOT AIR 
Round  heater  and  the  fan  will 
operate.  The  fan  installed  in  the 
back  wall  of  the  oven  cavity 
makes  sure  the  hot  air  constantly 
circulates  around  the  roast  or 
pastry.  This  mode  is  used  for 
roasting  meat  and  baking  pastry 
at several levels simultaneously. 

 

180 

BOTTOM HEATER AND FAN 
This  is  used  for  baking  leavened 
but  low-rising  pastry  and  for 
preserving fruit and vegetables. 

 

 
 

 

               180

 

TOP  AND  BOTTOM  HEATER  W ITH 
FAN 
Both  heaters  and  the  fan  are 
activated.  The  fan  allows  even 
circulation  of  hot  air  inside  the  oven. 
It  is  used  for  baking  pastry,  for 
defrosting,  and  for  drying  fruit  and 
vegetables.

 

 

 

 

60 

PLATE WARMER 
Use  this  function  to  reheat  your 
dinnerware  (plates,  cups)  before 
serving  food  in  it  to  keep  the  food 
warm longer. 

     

 - 

DEFROSTING 
The  air  circulates  with  no  heaters 
activated.  Only  the  fan  will  be 
activated.  This  is  used  to  slowly 
thaw frozen food. 

 

 

 

70 

AQUA CLEAN 
Only the bottom heater  will radiate 
heat.  Use  this  function  to  remove 
stains  and  food  residues  from  the 
oven.  The  program  takes  30 
minutes. 

 

DESCRIPTIONS OF SYSTEMS 

 

Heating  an  empty  oven  consumes  a  lot  of  energy. 
Hence,  baking  several  types  of  pastry  or  several 
pizzas  successively  will  save  a  lot  of  energy  as  the 
oven will already have been preheated. 
 
Use  dark,  black  silicon-layered  or  enamel-coated 
baking  sheets  and  trays  as  they  conduct  the  heat 
very well. 
 
When  using  parchment  paper,  make  sure  it  is 
resistant to high temperatures. 
 
When  cooking  larger  chunks  of  meat  or  pastry,  a  lot 
of  steam  will  be  generated  inside  the  oven,  which  in 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje EC5151WG?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"