GORENJE 3500 DP - Инструкция по эксплуатации - Страница 34

Плита GORENJE 3500 DP - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 137
Загружаем инструкцию
background image

 

34 

Concerning persons 

Caution! 
The appliance and its accessible parts become hot during use. Care should be 
taken to avoid touching heating elements. Children less than 8 years of age 

shall be kept away unless continuously supervised.  
Children should be supervised to ensure that they do not play with the 
appliance. 
This appliance can be used by children aged from 8 years and above and 

persons with reduced physical, sensory or mental capabilities or lack of 
experience and knowledge if they have been given supervision or instruction 
concerning use of the appliance in a safe way and understand the hazards 
involved.  

Children shall not play with the appliance. 
Cleaning and maintenance shall not be made by children unless they are older 
than 8 and supervised.  
Keep the appliance and its cord out of reach of children less than 8 years. 

Attention: 

 

Persons with cardiac pacemakers or implanted insulin pumps must make sure that 
their implants are not affected by the induction hob (the frequency range of the 
induction hob is 20-50 kHz). 

Appliance description                                                                                     

The hob 

The hob is equipped with an induction cooking mode. An induction coil underneath the glass ceramic hob 
generates an electromagnetic alternating field which penetrates the glass ceramic and induces the heat-
generating current in the pot base. With an induction cooking zone the heat is no longer transferred from 
a heating element through the cooking pot into the food being cooked but the necessary heat is 
generated directly in the container by means of induction currents. 
 

Advantages of the induction hob 

 

Energy-saving cooking through the direct transfer of energy to the pot (suitable pots/pans made of 
magnetisable material are required). 

 

Increased safety as the energy is only transferred when a pot is placed on the hob. 

 

Highly effective energy transfer between an induction cooking zone and the base of a pot. 

 

Rapid heat-up. 

 

The risk of burns is low as the cooking area is only heated through the pan base; food which boils over 
does not stick to the surface. 

 

Rapid, sensitive control of the energy supply. 

OPERATION 

Cookware for induction hobs 

Cookware for induction cooking zones must be made of metal and have magnetic properties. The base 
must be sufficiently large. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к GORENJE 3500 DP?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"