Плита Electrolux EKG 603102 W (X) - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

24
electrolux
Grilling
The following types of meat are suitable
for grilling. Mostly meat or offal cut in
slices or pieces of various sizes, but not
usually very thick, poultry cut in half and
flattened, fish, some vegetables (e.g.
courgettes, aubergines, tomatoes, etc.),
skewers of meat or fish and seafood.
Meat and fish to be grilled should be
lightly brushed with oil and always
placed on the grill;  meat should be salted
upon completion of cooking;  whereas
fish should be salted on the inside before
cooking. The grill should be positioned
in the guides nearest or furthest from the
grill element according to the thickness
of the meat, in order to avoid burning the
s u r f a c e   a n d   c o o k i n g   t h e   i n s i d e
insufficiently.
The formation of smoke caused by drops
of juice and fat can be avoided by pouring
1 or 2 glasses of water into the dripping
pan.
The grill can also be used to brown, toast
bread and grill certain types of fruit, such
as bananas, halved grapefruit, slices of
pineapple, apples, etc.  Fruit should not
be placed too near the source of heat.
Cooking times
Cooking times can vary according to the
type of food, its consistency and its
volume.  It is advisable to watch when
cooking for the first time and check
results since when preparing the same
dishes, in the same conditions, similar
results are obtained.
The cooking tables relating to cooking
in the oven and by grill are provided as a
guide to prepare dishes accoriding to
suggested times.
Experience will show possible variations
to the values set out in the table.
Nevertheless carefully follow the
indications given in the receipe you
intend to follow.
Attention
: do not place any utensils
s u c h   a s   d r i p p i n g   p a n ,   c a k e   t i n s ,
casseroles, pyrex dishes, aluminium foil
or other on the base of the oven when
the oven is in use. A stagnation of heat
would result which would compromise
the results of cooking and could damage
the oven enamel.
Содержание
- 47 Пояснение к пользованию настоящей инструкцией; Оглавление; Инструкции для пользователя Инструкции для установщика
- 48 Важные указания по безопасности; Установка; РУССКИЙ
- 49 При эксплуатации
- 50 Техническое обслуживание
- 53 Камера духового шкафа; Принадлежности
- 54 Включение газовых горелок; Правильная эксплуатация плиты
- 56 Рекомендуемая посуда
- 57 Розжиг; Газовый духовой шкаф
- 58 Электрический гриль
- 59 Первое включение духового шкафа
- 60 Электронный таймер; Установка обратного отсчета времени
- 62 Энергосберегающий режим
- 63 Советы и рекомендации по эксплуатации
- 64 Телескопические держатели полок
- 65 Конденсация и пар
- 68 Рекомендации по использованию газовых горелок
- 69 Таблица приготовления
- 70 Примерные температуры, соответствующие показаниям селектора
- 71 Чистка и уход; Чистка плиты
- 74 Полки духовки и держатели полок
- 77 Технические данные; Плита
- 78 Требования к установке; Указания для установщика; Удаление продуктов сгорания
- 79 Подключение к газовой магистрали
- 80 НЕТ; ДА
- 81 Винт обводного клапана
- 82 Замена инжектора горелки
- 84 Параметры горелок
- 85 Электрическое подключение
- 87 Гарантия/сервисная служба; ЕВРОПЕЙСКАЯ ГАРАНТИЯ
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











