Electrolux EKC 54502 OK (OW) (OX) - Инструкция по эксплуатации - Страница 14

Плита Electrolux EKC 54502 OK (OW) (OX) - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 64
Загружаем инструкцию
background image

11. AHI - VIHJEID JA NÄPUNÄITEID

ETTEVAATUST

Väga mahlaste kookide küpsetamisel

kasutage sügavat küpsetusplaati. Puu‐

viljamahl võib jätta emailpinnale püsivad

plekid.

• Seadmes on neli riiuli tasandit. Alustage ta‐

sandite arvestamist alati ahju põhjast.

• Ahju eri tasanditel saab samaaegselt küpseta‐

da mitmeid roogi. Paigutage riiulid 1. ja 3. ta‐

sandile.

• Niiskus võib kondenseeruda seadmesse või

ukseklaasile. See on normaalne. Kui avate toi‐

tu valmistades ahju ukse, hoiduge alati taha‐

poole. Kondenseerumise vähendamiseks las‐

ke ahjul enne küpsetamise alustamist 10 mi‐

nutit töötada.

• Kuivatage ahjust niiskus iga kord pärast sead‐

me kasutamist.

• Küpsetades ärge pange esemeid otse ahju

põhja ega katke ahju komponente fooliumiga

kinni. See võib muuta küpsetamise tulemusi ja

rikkuda ahju emailkatet.

11.1 Kookide küpsetamine

• Enne küpsetamist eelkuumutage ahju umbes

10 minutit.

• Ärge avage ahju ust enne kui ¾ küpsetusajast

on möödunud.

• Kui kasutate samaaegselt kahte küpsetus‐

plaati, hoidke nende vahele jääv ahjutasand

tühi.

11.2 Liha ja kala küpsetamine

• Ärge küpsetage alla 1 kg kaaluga lihatükki. Lii‐

ga väikeste tükkide küpsetamisel jääb liha kui‐

vaks.

• Väga rasvaste toitude küpsetamisel kasutage

rasvapanni, et vältida ahju püsivate plekkide

tekkimist.

• Et mahl lihast välja ei valguks, laske prael en‐

ne lahtilõikamist umbes 15 minutit seista.

• Et ahjust küpsetamise ajal liiga palju suitsu ei

tuleks, kallake rasvapannile veidi vett. Suitsu

kondenseerumise vältimiseks lisage vett kohe,

kui see on ära auranud.

11.3 Toiduvalmistamise ajad

Toiduvalmistamise ajad sõltuvad toidu tüübist,

konsistentsist ja mahust.

Esialgu jälgige toiduvalmistamisel seadme tööd.

Leidke selle seadme kasutamisel parimad sea‐

ded (soojusaste, toiduvalmistamise aeg jne) oma

keedunõudele, retseptidele ja kogustele.

11.4 Ülemine + alumine kuumutus 

Toit

Küpsetusplaadi tüüp ja

ahjutasand

Eelkuumutus‐

aeg (min.)

Temperatuur

(°C)

Küpsetusaeg

(min)

Taignaribad (250

g)

emailitud küpsetus‐

plaat 3. ahjutasandil

-

150

25 - 30

Õhuke kook

(1000 g)

emailitud küpsetus‐

plaat 2. ahjutasandil

10

160 - 170

30 - 35

Pärmitaignast

õunakook (2000

g)

emailitud küpsetus‐

plaat 3. ahjutasandil

-

170 - 190

40 - 50

Õunapirukas

(1200 + 1200 g)

2 ümmargust alumii‐

niumplaati (läbimõõt

20 cm) 1. tasandil

15

180 - 200

50 - 60

Väikesed koogid

(500 g)

emailitud küpsetus‐

plaat 2. ahjutasandil

10

160 - 180

25 - 30

14 www.electrolux.com

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EKC 54502 OK (OW) (OX)?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"