Bosch HGV625253T - Инструкция по эксплуатации - Страница 21

Плита Bosch HGV625253T - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

21

Sufleler, Gratenler, Tostlar

Do

ğ

rudan tel 

ı

zgara üzerinde k

ı

zartma yapman

ı

z durumunda, 

f

ı

r

ı

n tepsisini seviye 1'e yerle tiriniz. F

ı

r

ı

n temiz kalacakt

ı

r.

Kaplar

ı

 daima 

ı

zgaran

ı

n üzerine yerle tiriniz.

Sufleyi pi irme durumu kaplar

ı

n büyüklü

ğ

ü ve suflenin 

yüksekli

ğ

ine ba

ğ

l

ı

d

ı

r. Tablolardaki veriler nominal de

ğ

erlerdir.

Haz

ı

r ürünler

Ambalajdaki üretici bilgilerini dikkate al

ı

n

ı

z.

Aksesuar

ı

 ya

ğ

l

ı

 ka

ğ

ı

t ile kaplayacaksan

ı

z, lütfen ya

ğ

l

ı

 ka

ğ

ı

d

ı

n bu 

s

ı

cakl

ı

k için uygun olup olmad

ı

ğ

ı

na dikkat ediniz. Ka

ğ

ı

d

ı

büyüklü

ğ

ü kaba uygun olmal

ı

d

ı

r.

Pi en yeme

ğ

in lezzeti, kullan

ı

lan g

ı

daya ba

ğ

l

ı

d

ı

r. Önceden 

k

ı

zarm

ı

 ve e it olmayan ölçümler çi

ğ

 ürünlerde önceden 

mevcut olabilir.

Özel yemekler

Daha dü ük s

ı

cakl

ı

klarda gev ek mayal

ı

 hamur gibi kaymakl

ı

 

yo

ğ

urtta da ba ar

ı

l

ı

 olursunuz.

Öncelikle aksesuarlar

ı

, asma 

ı

zgaray

ı

 veya çekme çubuklar

ı

n

ı

 

pi irme alan

ı

ndan ç

ı

kart

ı

n

ı

z.

Yo

ğ

urdun haz

ı

rlanmas

ı

1.

1 litre sütü (% 3,5 ya

ğ

) kaynat

ı

n

ı

z, 40 °C'ye so

ğ

utunuz.

2.

150 g yo

ğ

urdu (buzdolab

ı

 s

ı

cakl

ı

ğ

ı

) kar

ı

t

ı

r

ı

n

ı

z.

3.

Kaselere veya küçük kapakl

ı

 kavanozlara doldurunuz ve streç 

folyo ile üzerine kapat

ı

n

ı

z.

4.

Pi irme alan

ı

n

ı

 belirtilen  ekilde önceden 

ı

s

ı

t

ı

n

ı

z.

5.

Kaseler veya kavanozlar pi irme alan

ı

n

ı

n zeminine 

yerle tiriniz ve belirtilen  ekilde haz

ı

rlay

ı

n

ı

z.

Hamurun mayalanmas

ı

1.

Mayal

ı

 hamuru al

ı ı

k oldu

ğ

unuz  ekilde haz

ı

rlay

ı

n

ı

z, 

ı

s

ı

ya 

dayan

ı

kl

ı

 seramik kaba koyunuz ve üzerini kapat

ı

n

ı

z.

2.

Pi irme alan

ı

n

ı

 belirtilen  ekilde önceden 

ı

s

ı

t

ı

n

ı

z.

3.

F

ı

r

ı

n

ı

 kapat

ı

n

ı

z ve hamuru mayalanmas

ı

 için pi irme alan

ı

nda 

b

ı

rak

ı

n

ı

z.

K

ı

zartma i leminin tamamlan

ı

p tamam-

lanmad

ı

ğ

ı

n

ı

 anlamak istiyorsunuz.

Et termometresi (yetkili sat

ı

c

ı

dan temin edebilirsiniz) kullan

ı

n

ı

z veya "ka

ı

k testi“ uygulay

ı

-

n

ı

z. K

ı

zartman

ı

n üstüne bir ka

ı

kla bast

ı

r

ı

n

ı

z. Kat

ı

la m

ı

sa pi mi tir. Hala yumu aksa 

biraz daha bekleyiniz.

K

ı

zartma fazla koyula t

ı

 ve kabu

ğ

unda 

k

ı

smen yan

ı

klar var.

Sürme seviyesini ve s

ı

cakl

ı

ğ

ı

 kontrol ediniz.

K

ı

zartma iyi görünüyor fakat sos yanm

ı

. Bir sonraki k

ı

zartma i leminde daha ufak bir k

ı

zartma kab

ı

 kullan

ı

n

ı

z veya daha fazla s

ı

v

ı

 

ekleyiniz.

K

ı

zartma iyi görünüyor fakat sos fazla 

ı

k renkte ve sulu.

Bir sonraki k

ı

zartma i leminde daha büyük bir k

ı

zartma kab

ı

 kullan

ı

n

ı

z veya daha az s

ı

v

ı

 

kullan

ı

n

ı

z.

K

ı

zartma suyu k

ı

zartman

ı

n üzerine dökü-

lürken su buhar

ı

 olu uyor.

Bu fiziksel olarak gereklidir ve normaldir. Su buhar

ı

n

ı

n büyük bir k

ı

sm

ı

 buhar ç

ı

k

ı ı

ndan 

s

ı

zar. Su buhar

ı

 so

ğ

utucu  alterin önüne veya yak

ı

ndaki mobilyalar üzerine yerle ip 

yo

ğ

unla m

ı

 su damlalar

ı

 olu turabilir.

Yemek

Aksesuar ve kaplar

Yükseklik

Is

ı

tma türü

°C cinsinden 

s

ı

cakl

ı

k

Dakika cinsin-

den süre

Sufleler

Sufle, tatl

ı

Sufle kab

ı

2

%

180-200

40-50

Makarna suflesi

Sufle kab

ı

2

%

210-230

30-40

Graten

Patates graten, çi

ğ

 malzeme, 

maks. 4 cm yükseklikte

Sufle kab

ı

2

7

160-180

60-80

Tost

Tostu üstten k

ı

zartma, 12 adet

Tel 

ı

zgara

4

(

3

5-8

Yemek

Aksesuar

Yükseklik

Is

ı

tma türü

°C cinsinden 

s

ı

cakl

ı

k

Dakika cinsin-

den süre

Turta, dondurulmu

F

ı

r

ı

n tepsisi

3

N

180-200

35-45

Patates k

ı

zartmas

ı

F

ı

r

ı

n tepsisi

3

%

190-210

25-30

Pizza

Tel 

ı

zgara

2

%

200-220

15-20

Pizza Baget

Tel 

ı

zgara

2

N

190-210

15-20

Yemek

Kaplar

Is

ı

tma türü

S

ı

cakl

ı

k

Süre

Yo

ğ

urt

Kaseler veya 
kapakl

ı

 kavanozlar

pi irme alan

ı

n

ı

zeminine yerle tiril-
mesi

(

100 °C ön 

ı

s

ı

tma

Sadece f

ı

r

ı

n lambas

ı

n

ı

 aç

ı

n

ı

z

15 dak.
8 saat

Hamurun mayalanmas

ı

Is

ı

ya dayan

ı

kl

ı

 

kab

ı

n

pi irme alan

ı

n

ı

zeminine yerle tiril-
mesi

%

50 °C ön 

ı

s

ı

tma

Cihaz

ı

 kapat

ı

n

ı

z ve mayal

ı

 

hamuru pi irme alan

ı

na sürü-

nüz

5-10 dakika
20-30 dakika

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch HGV625253T?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"