VITEK VT-3619 - Инструкция по эксплуатации - Страница 4

Мясорубки VITEK VT-3619 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 24
Загружаем инструкцию
background image

4

 ENGLISH

 

Do  not  push  the  products  with  any  foreign 
objects or your fingers, use only the pusher (1) 
supplied with the unit.

 

Never immerse the meat grinder body, the power 
plug or the power cord into water or other liquids.

 

Do  not  try  to  process  food  with  hard  fiber  (for 
example,  ginger  or  horseradish)  in  the  meat 
grinder.

 

To  avoid  obstructions,  do  not  apply  excessive 
force while pushing meat with the pusher (1).

 

If any hard piece of food stops the feed screw 
or  cutting  blade  rotation,  immediately  switch 
the  unit  off  and  use  the  screw  reverse  mode 
«R» (reverse) to remove the obstruction before 
starting again.

BEFORE THE FIRST USE

After unit transportation or storage at low tem-

perature keep it for at least three hours at room 

temperature before switching on.

 

Unpack  the  meat  grinder  and  remove  all  pack-
age  materials,  wipe  the  unit  body  with  a  damp 
cloth and then wipe it dry.

 

Wash all the removable parts (1, 2, 3, 8, 9, 10, 11) 
with  warm  water  and  a  neutral  detergent,  rinse 
and dry them thoroughly before assembling.

 

Before using the unit for the first time, make sure 
that the voltage in your mains corresponds to the 
unit operating voltage.

BASIC PRINCIPLES OF USING  
THE MEAT GRINDER 

 

The  meat  grinder  is  intended  only  for  house-
hold mincing of boneless meat.

 

Assemble  the  unit  and  place  it  on  a  flat  dry 
surface.

 

Make sure that the ventilation openings on the 
unit body are not blocked.

 

Insert the power plug into the mains socket.

 

Place  a  suitable  bowl  under  the  meat  grinder 
head (3).

 

Make  sure  that  the  meat  is  fully  defrosted, 
remove excess fat and bones and cut the meat 
into  cubes  or  strips  fitting  the  opening  of  the 
food tray (2).

 

Switch the unit on by setting the switch (7) to 
“ON” position.

 

Slowly feed the meat pieces into the mouth of the 
grinder head (3) using the pusher (1). When oper-
ating, use the pusher (1) supplied with the unit.

 

Do not use any other objects to push meat; do 
not push the meat with your hands.

 

Do not apply excessive effort while pushing the 
meat or other products.

 

Obstructions  can  appear  during  meat  grind-
ing,  use  the  screw  reverse  mode  to  remove 

the  obstruction.  To  select  the  screw  reverse 
mode, switch the meat grinder off, setting the 
switch (7) to “0” position, then press and hold 
down the switch (7) in “R” position. 

 

Do  not  run  the  unit  for  more  than  5  minutes 
continuously.

 

After  10  minutes  of  continuous  use,  switch 
the  unit  off  and  allow  it  to  cool  down  during 
10 minutes before a further operation.

 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder off, setting the switch (7) to “0” posi-
tion  and  unplug  the  unit;  after  that  you  can 
disassemble it.

MEAT PROCESSING

 

Press  and  hold  the  meat  grinder  head  lock 
button  (5),  insert  the  meat  grinder  head  (3) 
into  the  installation  place  (4)  and  turn  the 
meat grinder head (3) counterclockwise until 
bumping, release the button (5) (pic. 1, 2).

 

Install  the  screw  (8)  into  the  meat  grinder 
head (3) body (pic. 3).

 

Install the crossed blade (9) (pic. 4).

 

Install the cutting plate (10) over the blade (9), 
matching the ledges on the cutting plate with 
the  grooves  on  the  meat  grinder  head  body 
(3), tighten the nut (11) (pic. 5, 6).

Attention!

– 

Install the blade (9) with its cutting side facing 

the  cutting  plate  .  If  the  blade  (9)  is  installed 

improperly, it will not grind the products.

 

Place  the  food  tray  (2)  on  the  mouth  of  the 
meat grinder head (3).

 

Insert the power plug into the mains socket.

 

Switch  the  meat  grinder  on  by  setting  the 
switch (7) to “ON” position.

 

During  the  operation  use  only  the  pusher  (1) 
(pic. 7).

Note:

– 

For  better  processing  slice  meat  in  cubes  or 

strips. Defrost frozen meat completely.

– 

During the operation use only the pusher (1) 

supplied  with  the  unit;  do  not  use  any  other 

objects, do not push meat with your hands.

 

After  you  finish  operating  the  unit,  switch  the 
meat grinder off, setting the switch (7) to “0” 
position,  and  unplug  the  unit;  only  after  that 
you can disassemble it.

 

To  remove  the  meat  grinder  head  (3),  press 
the lock button (5), turn the meat grinder head 
(3) clockwise and remove it.

 

To  disassemble  the  meat  grinder  head, 
unscrew  the  nut  (11)  and  take  the  installed 
cutting  plate  (10),  the  crossed  blade  (9)  and 
the  screw  (8)  out  of  the  meat  grinder  head 
body.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-3619?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"