VITEK VT-3607 ST - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Мясорубки VITEK VT-3607 ST - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 32
Загружаем инструкцию
background image

6

ENGLISH

MEAT PROCESSING

1. 

Install the meat grinder head (3) into the setting 
place  (4)  and  turn  it  counterclockwise  until  it  is 
fixed (pic. 1, 2).

2. 

Install  the  screw  (9)  into  the  meat  grinder  head 
body (3) (pic. 3).

3. 

Install the crossed blade (10) (pic. 4).

4. 

Select one of the plates (11, 12 or 13) and set it 
over the blade, matching the ledges on the plate 
with the grooves on the meat grinder head body 
(3), tighten the nut (14) (pic. 5, 6).

Attention!

 •

Face  the  blade  cutting  side  to  the  plate.  If  the 
blade is installed improperly, it will not grind the 
food products.

 

Coarser  (11,  12)  plates  suit  for  processing 
raw  meat,  vegetables,  dried  fruit,  cheese, 
fish, etc.

 

Fine cutting plate (13) is for processing raw 
and cooked meat, fish, etc.

5. 

Place the food tray (2) on the meat grinder head 
body (3).

6. 

Insert the power plug into the mains socket.

7. 

Switch  the  unit  on  by  pressing  the  «ON/OFF» 
button (8).

8. 

During the operation use only the pusher (1).

Notes:

– 

For  better  meat  processing,  cut  it  in  cubes  or 
stripes. Defrost frozen meat thoroughly.

– 

During  the  operation  use  only  the  pusher  sup-
plied with the unit; do not use any other objects, 
never push the meat with your fingers.

9. 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder  off,  pressing  the  «ON/OFF»  button  (8), 
and unplug the unit; only after that you can dis-
assemble it.

10. 

To remove the meat grinder head, press the lock 
button (5), turn the meat grinder head (3) clock-
wise and remove it.

11. 

To disassemble the meat grinder head, unscrew 
the nut (14) and take out the installed plate (11, 
12 or 13), the blade (10) and the screw (9) from 
the meat grinder head body.

AUTO SWITCH-OFF FUNCTION

The  meat  grinder  is  equipped  with  an  auto  switch-
off function in case of motor unit overheating.

 •

In  case  of  overheating  of  the  motor  unit,  the 
automatic  thermal  switch  will  be  on,  and  the 
meat grinder will be switched off.

 •

In this case unplug the unit immediately.

 •

Let the meat grinder cool down for approximately 
50-60 minutes before switching it on again.

 •

Plug  the  meat  grinder  into  the  mains,  switch  it 
on,  if  the  meat  grinder  can  not  be  switched  on, 
this  may  mean  that  it  is  otherwise  damaged.  In 
this  case  contact  the  authorized  service  center 
for meat grinder repair.

SAUSAGE FILLING 

1. 

Prepare minced meat. 

2. 

Install  the  meat  grinder  head  (3)  and  rotate  it 
counterclockwise until it is fixed.

3. 

Insert  the  screw  (9)  into  the  meat  grinder  head 
body  (3),  set  the  crossed  blade  (10),  take  the 
plate  (13)  (for  fine  cutting)  and  set  it  over  the 
blade,  matching  the  ledges  on  the  plate  with 
the grooves on the meat grinder head body (3), 
install the sausage attachment (15) and tighten 
the nut (14) (pic. 7, 8).

4. 

Install the food tray (2).

5. 

Put the minced meat on the food tray (2).

6. 

For  sausage  making,  use  natural  sausage  cas-
ing, putting it preliminarily into a bowl with warm 
water for 10 minutes. 

7. 

Pull softened casing on the attachment (15) and 
tie a knot on the casing end.

8. 

Switch  the  unit  on  by  pressing  the  «ON/OFF» 
button (8).

9. 

Use the pusher (1) to feed the minced meat, as 
the casing is filled up, slide it off the attachment 
(15) as necessary, and wet the casing with water 
if it becomes dry.

10. 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder  off,  pressing  the  «ON/OFF»  button  (8), 
unplug it and only after that you can disassem-
ble the meat grinder.

11. 

To remove the meat grinder head, press the lock 
button (5), turn the meat grinder head (3) clock-
wise and remove it.

12. 

Unscrew the nut (14) and disassemble the meat 
grinder head.

USING THE «KEBBE» ATTACHMENT 

Kebbe  is  a  traditional  Middle  East  dish  cooked  of 
lamb  meat,  wheat  flour  and  spices  cut  together, 
making  the  base  for  hollow  rolls.  Rolls  are  filled 
and deep fried.
You  can  make  different  delicacies  trying  various 
fillings.

1. 

Prepare the casing base.

2. 

Install  the  meat  grinder  head  (3)  and  turn  it 
counterclockwise until it is fixed.

VT-3607.indd   6

7/2/20   5:34 PM

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-3607 ST?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"