Oursson MG5540/RD - Инструкция по эксплуатации - Страница 15

Мясорубки Oursson MG5540/RD - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 84
Загружаем инструкцию
background image

15

PREPARATION RECOMMENDATIONS

Before preparation it is recommended to cut the ingredients in pieces 3x3x3 cm.

Operation name

Ingredients 

Note

Perforated disk 3/5,0 mm holes 

6

5

Preparing mince from 
meat/fish/poultry 

Cut the ingredients into pieces 3x3x3 cm. Mince for meatballs, fillings, casseroles 

etc. 

Grinding fresh fruits, 
berries and vegetables 

Peel fruits or vegetables, remove 
seeds. Cut the ingredients into pieces 

3x3x3 cm

To obtain a homogeneous puree, use the 
disk with holes 3 mm 

6

, the resulting 

mass rub through a sieve. May be used 
for baby food.

Grinding boiled/fried 
vegetables, fruits, meat/
fish/poultry 

DO not grind ingredients with 
temperature higher than 95

°

C. 

Peel 

fruits or vegetables, remove seeds. Cut 
the ingredients into pieces 3x3x3 cm. 

Preparing snacks like 
paste, vegetable and 
mushroom caviar etc.

Cut the ingredients into pieces 3x3x3 cm. After grinding, stir the dish.

Forming dough for 

cookies

Before forming, cool the dough in the 
frige. 

The dough can be prepared using a 
grinder, push ingredients several times to 
obtain a homogeneous dough. Suitable 
disk 3 and 5.0 mm.

Grinding nuts, dried fruits, 
crackers, cookies etc.

Remove seeds from dried fruits, shells 

and partitions in the nuts.

Pie fillings, fillers for muesli bars, fruit 
pastes and sweets. You can use 5,0 mm. 

disk 

5

.

Sausage attachment 

10

Sausages etc.

Cut the ingredients into pieces 3x3x3 cm, 
then marinate them. Thoroughly stir the 
mince. Use natural casing. Tie a knot at 
the end of the casing and pull it to the 
opposite side of the nozzle. Dose stuffing 
when filling.

When filling the casing, make sure it isn’t 
stretching to hard, or they may blow by 
heat treatment. The sausages may be 
formed from prepared mince and from 
pieces of meat. Follow the instructions on 
proper device assemble. 

Filling for meatballs, 

kebbe etc.

Push the filling with the pusher and fill with 

it meatballs and kebbe.

It is recommended to use a small 

attachment. 

10

.

Order of operation

•  Make sure that the meat grinder is assembled in one 

of configurations.

•  Plug in the device. 

•  Place a container with a required capacity under the 

cutting block. 

•   Press 

 

to start the motor. 

•  Prepared  ingredients  place  into  the  filling  tray  and 

gradually  add  to  meat  grinder  with  the  help  of  the 

pusher, do not push with force.

•  To stop the device press 

 once. 

•  Unplug the device.

•  Disassemble  the  device.  Press 

1

,  button,  Pic.  C-1 

and turn the cutting block clockwise.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Oursson MG5540/RD?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"