VITEK VT-4217 BN - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Мультиварки VITEK VT-4217 BN - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

6

 ENGLISH

Program

Time set by 
default
(hours)

Cooking time
(hours)

Delayed start

Keep warm mode

Cottage cheese

1:00

1:00-5:00

-

-

Yogurt

8:00

6:00-12:00

-

-

Defrosting

0:45

0:30-2:00

+

-

Multicook
Temperature:
from 30 to 150°С

0:30  

0:10-6:00

+

available if the set 
temperature is above 75°C

– 

Watch  the  cooking  process  and  switch  the 
multicooker off when the food is ready. Do not 
leave the unit unattended.

– 

Do  not  open  the  lid  (4)  during  «Baking»  pro-
gram operation.

– 

In  the  «Roasting»  program  the  unit  operates 
similarly  to  a  kitchen  stove,  watch  the  cook-
ing process.

– 

Do not leave the lid of the unit during operation 
open  except  the  «Fondue»  and  «Roasting» 
programs.

– 

To avoid scorching products switch the keep 
warm  function  off  after  «Baking»  program 
ending. 

– 

Attention!  Do  not  move  the  multicooker 
during  operation  in  the  «Yogurt»  and 
«Cottage cheese» program.

– 

See  recipes  of  dishes  in  the  recipe  book 
(supplied  with  the  unit).  All  recipes  are 
to  be  taken  as  recommendations  as  the 
required  amount  and  proportions  of  the 
ingredients  may  vary  depending  on  local 
peculiarities  of  the  food  and  altitude 
above sea level.

BEFORE THE FIRST USE

In  case  of  unit  transportation  or  storage 
under  cold  (winter)  conditions,  it  is  neces-
sary to keep it for at least two hours at room 
temperature before switching on.

– 

Unpack  the  u  it,  remove  any  stickers  and 
package  materials  that  can  prevent  multi-
cooker operation. 

– 

Place  the  multicooker  on  the  flat,  heat-resis-
tant surface away from all kitchen heat sources 
(gas cooker, electric cooker or cooking unit).

– 

Place the multicooker keeping at least 20 cm 
gap  between  the  multicooker  body  and  the 
wall and 30-40 cm gap above the unit. 

– 

Do  not  place  the  multicooker  close  to  the 
objects that can be damaged by the released 
steam of high temperature.

Attention!  Do  not  place  the  unit  near  bath 
tubs, kitchen sinks or other containers filled 
with water.

– 

Open the lid (4) by pressing the button (5).

– 

Wash  all  removable  parts  with  a  soft  sponge 
and  a  neutral  detergent:  bowl  (11),  steam 
cooking basket (21), soup ladle (22), spatula 
(23),  measuring  cup  (24)  and  cups  with  lids 
(25).  Then  rinse  them  under  running  water 
and dry.

– 

Remove the protection screen (13) by press-
ing  the  clamps  on  the  bottom  part  of  the 
screen. Wash the screen with warm water and 
neutral detergent, rinse and dry it thoroughly. 
Insert the ledge on the upper part of the pro-
tection  screen  into  the  groove  on  the  lid  (4), 
press  on  the  bottom  part  of  the  screen  until 
the clamps click.

– 

Clean  the  unit  body  with  a  damp  cloth,  then 
wipe it dry.

USING THE MULTICOOKER

1. 

Put  the  food  into  the  bowl  (11)  following  the 
recipe (see the recipe book). 

Note:

 

Make sure that the level of ingredients 

and  liquids  does  not  exceed  the  maximal 
mark  «10»  and  is  not  lower  than  the  minimal 
mark  «2».

 

Maximal  level  mark  for  porridges 

(except rice) is «8».

GENERAL EXAMPLE OF RICE LOADING 

Measure  rice  with  the  measuring  cup  (24)  (one 
measuring cup is equal to approximately 160 g of 
rice), wash it and put in the casserole. 
The water level required for a certain amount of 
rice  is  given  on  the  scale  inside  the  bowl  (11): 
rice — «RICE», water level in cups — «CUP». Pour 
water up to the corresponding mark.

Example

:  After  putting  four  measuring  cups  of 

cereal, pour water till the mark «4 CUP» (cups). 

For  liquid  porridges  it  is  recommended  to  use 
rice and water in the proportion 1:3.

VT-4217.indd   6

24.01.2014   16:58:35

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-4217 BN?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"