Мультиварки Scarlett SL-MC411S69 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

IM013
5
SL-MC411S69
OPERATION
•
Before initial use wipe the cooking pot, the surface of heating element and internal surface of the universal
cooker.
•
Put water and food in the cooking pot. DO NOT fill the cooker more than to 3/5 of its capacity. During cooking
food products that expand in hot water (rice, dry vegetables) or foam, do not fill the pot more than to the half of
its capacity. At that the entire volume of food products and water should not exceed 1/5 of the total pot capacity.
•
Put the pot inside the outer body of the universal cooker.
•
Close the lid until the click is heard.
•
Connect the universal cooker to mains. After that the display will illuminate.
•
The universal cooker provides 34 cooking programs:
Program
Preset
Time
Time Interval
Setting
Step
Temperature Heating
Start
Delay
1
Rice (Рис)
45 min. -
-
98-100
℃
24 h
24 h
2
Deep roasting (Глубокая обжарка)
15 min. 5 min. – 2 h
1 min. 155-170
℃
-
-
3
Yoghurt
(Йогурт)
8 h
6 h – 12 h
5 min. 35-40
℃
-
-
4
Roasting (Жарка)
45 min. 5 min. – 1 h
5 min. 125-145
℃
-
-
5
Soup (Суп)
1 h
30 min. – 4 h
5 min. 98-100
℃
24 h
24 h
6
Pilaf (Плов)
55 min. -
-
98-100
℃
24 h
24 h
7
Stewing (Тушение)
2 h
1 h - 8 h
5 min. 98-100
℃
24 h
24 h
8
Buckwheat (Гречка)
35 min. 20 min. – 2 h
5 min. 95-100
℃
24 h
24 h
9
Baking (Выпечка)
50 min. 30 min. – 2 h
5 min. 125-145
℃
-
-
10
Stewing (Тушеное мясо)
60 min
30 min. - 4 h
5 min. 95-105
℃
24 h
24 h
11
Broth (Отвар)
60 min
30 min. - 2 h
5 min. 95-100
℃
24 h
24 h
12
Pasta (Паста)
10 min. 5 min. - 1 h
1 min. 115-120
℃
24 h
-
13
Porridge (Овсянка)
35 min. 20 min. - 2 h
5 min. 95-100
℃
24 h
24 h
14
Bread (Хлеб)
3 h
10 min. - 6 h
5 min. 35-120
℃
2 h
24 h
15
Grilled chicken (Запеченная курица)
35 min. 10 min. - 60 min. 5 min. 125-145
℃
24 h
24 h
16 Steam cooking
(На пару)
20 min. 5 min. - 60 min.
1 min. 110-115
℃
24 h
24 h
17
Milk porridge (Молочная каша)
35 min. 30 min. - 2 h
5 min. 95-100
℃
24 h
24 h
18
Beans (Бобовые)
60 min
30 min. - 4 h
5 min. 110-115
℃
24 h
24 h
19 Casserole (
Медленное тушение)
3 h
1 h - 8 h
5 min. 85-100
℃
24 h
24 h
20
Roasted mutton (Жареная баранина) 35 min. 10 min. - 60 min. 5 min. 125-145
℃
-
-
21
Cake (Торт)
50 min. -
-
140-150
℃
2 h
-
22
Vegetables (Овощи)
5 min.
5 min -30 min.
1 min. 80-100
℃
24 h
24 h
23 Meat (
Обжарка)
45 min. 10 min. - 60 min. 5 min. 125-145
℃
-
-
24
Pudding (Пудинг)
8 min.
5 min. - 30 min.
1 min. 80-100
℃
24 h
24 h
25
Chips (Чипсы)
15 min. 5 min. – 2 h
1 min. 155-170
℃
-
-
26 B
aked milk (Теплое молоко)
5 min.
5 min. - 30 min.
1 min. 50-70
℃
-
-
27
Heating (Подогрев)
20 min. -
-
98-100
℃
24 h
-
28
Desserts (Десерт)
50 min. 30 min. - 2 h
5 min. 98-100
℃
24 h
-
29
Pizza (Пицца)
15 min. 5 min. - 60 min.
5 min. 140-160
℃
24 h
24 h
30
Fruit cake (Фруктовый пирог)
60 min
5 min. - 2 h
5 min. 150
℃
24 h
24 h
31 My recipe (
Мой рецепт)
30 min. 5 min. – 15 h
1 min. 35-165
℃
24 h
24 h
32 Preset
(Отложенный старт)
24 h
33 Keep warm
(Поддержание тепла)
24 h
34
Lock/Product Choice
(
Безопасный замок/Выбор продукта)
•
Use wire rack for STEAM COOKER (
НА ПАРУ) program. Pour water in the pot, put food products on the rack
and place the wire rack into the pot.
•
The detailed description of cooking programs and adjustments is given in Recipe Book.
OPERATION
MENU (МЕНЮ) BUTTON
•
Press MENU (МЕНЮ) button as many times as required to select respective cooking program. The program
name will illuminate.
•
The preset time of cooking for the selected program will be displayed.












