Russell Hobbs 23560-56 - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Мультиварки Russell Hobbs 23560-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 100
Загружаем инструкцию
background image

5

Food (fresh)

Notes

Time (minutes)

Courgettes 

Slice approx. ½ cm thick 

9-11

Sprouts 

Whole (approx. 2 cm in diameter)

13-15

Cauliflower 

Cut into 1-2 cm florets/pieces 

15-17

Sweetcorn 

Whole, on the cob

17-21

Potatoes

New potatoes or potatoes cut into 1-2 cm pieces

21-23

The following foods should be cooked once steam is being produced by your steamer. Add the 

ingredients to the basket(s) and cover with the lid but don’t put the baskets onto the drip tray until steam 

is being produced. Once steaming,  carefully put the basket(s) with the food inside onto the drip tray using 

oven gloves or similar and start timing.

Food (fresh)

Notes

Time (minutes)

Boiled egg 

Soft / Medium / Hard / Well done

5-6/7-8/9-10/11-12

Poached egg 

Place in a ramekin or small dish

5-6

Chicken breast

Butterfly or dice into 1-2cm pieces

12-14

Salmon/round fish

Cod, Haddock, etc.

7-9

Flat white fish 

Plaice, Sole, Basa, etc.

3-4

Steak fish 

Tuna, Swordfish, etc.

7-9

Mussels

Stir half way through cooking

8-10

King prawns

Remove shells. Steam for 2-3 minutes or until the prawns have cooked all the way 

through. Stir half way through cooking.

HINTS, TIPS AND FOOD SAFETY

• 

Don’t worry too much about overcooking. Steaming is a relatively gentle cooking method and a few 

minutes extra generally won’t matter.

• 

To allow the steam to circulate:

a)  Pack food loosely in the baskets.

b)  Whenever possible, use single layers of food.

c)  Leave spaces between the pieces.

d)  When layering food in a basket, leave spaces between the pieces in each layer to let 

the steam circulate through the layers.

• 

Ensure the water level always remain above the Min mark of the water level window.

• 

The steaming lid should be kept on at all times during steaming.

• 

Arrange food in a single layer.

• 

Uniformly cut foods will steam more evenly.

• 

Stir food halfway through a longer steam cycle for more even steaming.   

• 

Foods that require longer cooking times should be placed in lower steaming baskets.

• 

Place foods that require gentle steaming or shorter cooking times in higher baskets.

• 

You’ll need to experiment to find the times which suit your favourite foods and food combinations.

• 

Use the rice bowl to cook any foods that are in a sauce or liquid.

• 

Poultry or fish juices may drip and transfer flavours. To help prevent this, wrap them in foil.

• 

Don’t use mussels that are open prior to cooking. Steam until the shells open fully, and discard any 

that aren’t open after cooking.

• 

Cook meat, poultry, etc. until the juices run clear. Cook fish till the flesh is opaque throughout.

• 

You should cook leaf vegetables as little as possible, to keep them green and crisp. Plunging them 

into iced water will stop the cooking process.

GB

DE

FR

NL

IT

ES

PT

DK

SE

NO

FI

RU

CZ

SK

PL

HR

SI

GR

HU

TR

RO

BG

UA

AE

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Russell Hobbs 23560-56?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"