Moulinex CE5A0F32 - Инструкция по эксплуатации - Страница 75

Мультиварки Moulinex CE5A0F32 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 81
Загружаем инструкцию
background image

75

EN

 

Raw milk (farm milk):

 this must be boiled. It is also recommended to let it boil for a long 

time. It would be dangerous to use this milk without boiling it. You must then leave it too 
cool before using it in your appliance. Culturing using yogurts prepared with raw milk is not 
recommended.

 

Powdered milk:

 using powdered milk will result in very creamy yogurts. Follow the instructions 

on the manufacturer’s box.

The ferment

If you have boiled the milk, wait untill it has reached room temperature before adding the 
ferment. Too high a heat may destroy the properties of your ferment.
This is made either from:

 

– One shop-bought 

natural yogurt

 with the longest expiry date possible: your yogurt will 

therefore contain more active ferment for a firmer yogurt.

 

– From a 

freeze-dried ferment

. In this case, follow the activation time specified on the ferment 

instructions. You can find these ferments in supermarkets, pharmacies and in certain health 
product store.

 

– From one of your 

recently prepared yogurts

 - this must be natural and recently prepared. 

This is called culturing. After five culturing processes, the used yogurt loses active ferments 
and therefore risks giving a less firm consistency. You then need start again using a 
shopbought yogurt or freezedried ferment.

Fermentation time

Your yogurt will need between 6 and 12 hours of fermentation, depending on the basic 
ingredients and the result you are after.

Fluid

Firm

Sweet

 

Acidic

6h

7h

8h

9h

10h

11h

12h

Yogurts can be kept max 7 days in refrigerator.

***Multichef function

3.  This function allows you to select the cooking time, temperature and position of the lid 

(cooking with the lid open, cooking in the multicooker mode (lid is closed but not locked), 

cooking in the pressure cooker mode (the lid is closed and locked). To set the temperature 

and cooking time, select the Multichef mode; use the   or   buttons to set the required 

temperature, press the “Delayed start / Timer” button and use the and buttons to set the 

desired cooking time.

4.  Please remember that in the pressure cooking mode, a small amount of liquid should be 

added to the pot, and the temperature should be above 100°C.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex CE5A0F32?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"