Moulinex CE5A0F32 - Инструкция по эксплуатации - Страница 74

Мультиварки Moulinex CE5A0F32 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 81
Загружаем инструкцию
background image

74

*Browning function

There are 7 temperature settings in the browning function. To change the cooking temperature, 

use the buttons   and   ; the digital display will show the temperature. You can add oil firstly 

and then the ingredients, or you can also add oil and ingredient at the same time. We suggest 

not to fry more than 30 minutes in order to avoid oil temperature going too high. 

1.  Rice/Pilaf

Pour the required quantity of rice into the cooking pot using the measuring cup provided 

(19)

Then fill with cold water up to the corresponding “CUP” mark printed in the bowl.

Note: Always add the rice first otherwise you will have too much water.

The table below gives a guide to cook different types of rice. For best results, we recommend 
using ordinary rice rather than “easy cook” type of rice which tend to give a stickier rice and 
may adhere to the housing. With other types of rice, such as brown or wild rice, the quantities 
of water need adjustment.
If you only want to cook 1 cup of white rice (serves 2 small or 1 large portion), use 1 measuring 
cup of white rice and then add one and a half measuring cup of water. With some types of rice 
it is normal for a little rice to stick on the housing when cooking 1 cup of rice.
If you only want to cook 2 cups of white rice (serves 4 small or 3 large portions), use 2 
measuring cups of white rice and then add two measuring cups of water. 
The maximum quantity of water + rice should not exceed the highest mark inside the bowl. 
Depending on the type of rice, quantities of water may need adjustment.

COOKING GUIDE FOR RICE

Rice measurement 

in cups

Weight of rice

Water measurement in 

the bowl (+ rice)

Serves

4

600 g

4 cup mark

4pers. - 8pers.

6

900 g

6 cup mark

6pers. - 12pers.

8

1200 g

8 cup mark

8pers. - 16pers.

10

1500 g

10 cup mark

10pers. - 20pers.

2.  Yogurt function
Milk

All our recipes (unless otherwise stipulated) are prepared using cow’s milk. You can use plant 
milk such as soya milk for example as well as sheep or goat’s milk but, in this case, the firmness 
of the yogurt may vary depending on the milk used. Raw milk or long life milks and all the milks 
described below are suitable for your appliance.

Fluid

Firm

Semi-skimmed milk

Whole milk

Raw milk

Choose a whole milk, preferably long-life UHT. Raw (fresh) or pasteurized milk must be boiled 
then cooled and needs the skin removing.

 

Long-life sterilised milk:

 UHT wholemilk results in firmer yogurts. Using semi-skimmed milk 

will result in less firm yogurts. However, you can use semi-skimmed milk and one or two pots 
of powered milk.

 

Pasteurized milk:

 this milk gives a more creamy yogurt with a little bit of skin on the top.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex CE5A0F32?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"