HOTTEK HT-977-005 - Инструкция по эксплуатации - Страница 16

Миксеры HOTTEK HT-977-005 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 28
Загружаем инструкцию
background image

ENG

16

4.  Climatic  conditions.  Seasonal    temperature  changes,  temperature    of 

ingredients   and   their texture variation from area to area all play a part in the 

required mixing time and the results achieved.
5.  Always start mixing at lower speed, Gradually increase to the recommended 

speed as stated in the recipe.

Recipes

Dough for strudel (hook)

Ingredients:

300 g flour, 1 tsp salt, 2 egg yolks, 3 tbsp sunflower oil, 125 ml of water.

Preparation:

Sift  flour  and  salt  into  the  bowl  of  the  appliance  and  mix  with  the  hook  at  a 

speed  of  1.  Mix  egg  yolks  and  sunflower  oil  with  water. Add  to  the  flour  and 

mix  with  the  hook  at  speed  1.  Knead  the  mixture  until  soft  sticky  dough.  If 

necessary, add 2 tablespoons of water. Continue kneading at speed 4 for 4-5 

minutes until smooth and elastic dough. Close and set aside for 30 minutes.
Crumbly short pastry dough (beater)

Ingredients:

 

100 g softened butter, 75 g powdered sugar, 1 egg yolk, ½ tsp vanilla extract, 

150 g flour.

Preparation:

  Butter  and  powdered  sugar  beat  in  a  bowl  with  a  beater  at  a  speed  of  2  to 

obtain a creamy homogeneous mass. Add the egg yolk and vanilla and stir for 

10 seconds. Add the sifted flour and stir at speed 1. Put on a floured surface 

and form a ball. Wrap in plastic wrap and cool for at least 2 hours.
Homemade mayonnaise (whisk)

Ingredients:

  

1  large  egg,  1  egg  yolk,  1  tsp  lemon  juice  or  more  if  necessary,  1  tsp  Dijon 

mustard, 100 ml olive oil, 100 ml peanut butter, salt and freshly ground black 

pepper.

Preparation:

Bowl and whisk warm under running hot water, and then wipe dry. All ingredients 

must  be  at  room  temperature,  otherwise  the  mayonnaise  will  exfoliate.  Egg, 

yolk, lemon juice and mustard put in a bowl for whipping. Beat with a whisk at a 

speed of 6 to obtain a homogeneous foamy mass. Mix vegetable oils in a glass 

and add to the bowl without turning off the motor: first drop by drop, and when 

the mayonnaise begins to thicken, a thin stream. When all the oil is absorbed, 

fill  mayonnaise  spices,  and  mayonnaise  to  get  more  spicy,  you  can  increase 

the amount of lemon juice.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к HOTTEK HT-977-005?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"