Миксеры HOTTEK HT-977-005 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
ENG
15
beater
2~4
5-7 mins
whisk
5~6
5-7 mins
At least egg white
of 3 eggs
No more than 15
eggs
• When mixing is completed, turn the speed control switch (3) to «0» (OFF)
position, unplug the cord from power outlet.
• Hold down the tilt button (2), the head of the appliance will automatically lift
and lock into the tilt position.
Note:
Before pressing down the tilt button (namely before lifting the head
of appliance), make sure the mixing attachment rest on the 2 sides of the
head of appliance, otherwise, when lifting the head of appliance, the mixing
attachment will intervene the mixing bowl; if the mixing attachment is resting
on the front of the head of appliance, you shall turn on the speed control switch
again, let the appliance to rotate for a few seconds, then turn off the speed
control switch to stop the mixing attachment on the 2 sides of the head of
appliance.
• If necessary, you can scrape the excess food particles from the mixing
attachment by plastic spatula (9).
• Pull out the mixing attachment (6/7/8) with a little force. It is recommended
to resisting against the washer on the mixing attachment to easily pull out
the mixing attachment.
Note:
The speed control switch (3) must be at «0» (OFF) position and
the power outlet must be unplugged before pulling out the mixing attachment
(6/7/8).
Attention!
After working, please interval of 40 to 45 minutes before the next work.
Recommendations:
1. Refrigerated ingredients, such as butter and eggs, then should be at
room temperature
before mixing begins. Set these ingredients out ahead of time.
2. To eliminate the possibility of shells or deteriorated-off eggs in your recipe,
break eggs into separate container first, then adding to the mixture.
3. Do not over-beat. Be careful that you only mix/blend mixtures until
recommended in your recipe. Fold into dry ingredients only until just combined.
Always use the low speed.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)