Sharp R-247E - Инструкция по эксплуатации - Страница 45

Микроволновые печи Sharp R-247E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 64
Загружаем инструкцию
background image

E – 12

A35662,Russia R247E O/M,EN

A35652,Russia R217E O/M,En

      MENU

Steam Fish

eg: Sea Bream

Pomfret
Carp
Black Mullet
Flatfish
etc.

Steam Meat

eg: Beef patty

Chicken pieces
with mushrooms
etc.

(Note: When cooking pomfret, use MORE setting for better

result.)

QUANTITY

Whole fish

or

Fish fillet

Serving (s)

Weight

1

1 serve

130-199g

2

2 serves

200-300g

3

3 serves

301-420g

Times of
pressing

1-3 serves

INITIAL

TEMPERATURE

8-12

°

C

Refrigerated
temperature

8-12

°

C

Refrigerated
temperature

PROCEDURE

• Wash fish thoroughly and

remove scales.

• Make a few slits on the skin

of fish, pierce the eyes of
fish.

• Put on a shallow dish, 22-28

cm in diameter.

• Sprinkle lightly with water,

salt and oil.

• Put green onion and ginger

slices on top.

• Cover with microwave wrap.
• After cooking, stand for 2

minutes.

• Marinate the meat.
• For meat patty, try to make it

a thin layer especially in the
centre.

• Put on a shallow dish, 22-28

cm in diameter.

• Cover with microwave wrap.
• After cooking, stand for 2

minutes.

Serving (s)

Weight

1

1 serve

180-289g

2

2 serves

290-400g

3

3 serves

401-520g

Times of
pressing

1-3 serves

[ Method ]
1. Marinate the ground beef and preserved vegetables

with seasonings and mix well. Press into patty shape.

2. Cut the salted Egg Yolk into dices and place on the patty

for decoration.

3. Cover with microwave wrap and press Steam Meat pad

twice to Cook.

Beef Patty

[ Ingredients ]
330 g

Ground beef

50 g

Preserved Vegitables

1 Salted Egg Yolk

[ Seasonings ]
1 tsp.

Salt

1 tsp.

Sugar

2 tsp.

Cornstarch

2 tsp.

Oil

1

/

2

 tsp.

Soya sauce

[ Ingredients ]
280 g

Chicken pieces

40 g

Dried mushrooms

(soaked)
Ginger slices
Green onion slices

[ Seasonings ]

1

/

2

 tsp.

Salt

1

/

2

 tsp.

Sugar

1

/

2

 tsp.

Soya sauce

1

/

2

 tsp.

Cornstarch

1

/

2

 tsp.

Sesame oil

[ Method ]
1. Marinate the chicken pieces and soaked mushrooms

with seasonings. Then mix together with ginger and
green onion slices.

2. Cover with microwave wrap and press Steam Meat pad

twice to Cook.

Chicken Pieces with Mushrooms

(2 Serves)

(2 Serves)

Steam Meat Recipes

Russia R247E,En,P-10-20,PM6.5

03.10.23, 3:03 PM

12

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Sharp R-247E?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"