Микроволновые печи Samsung MS23A7118AW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

24 O'zbek
M
ik
rot
o‘
lqinli pechni ishla
tish
Mikroto‘lqinli pechni ishlatish
Kod
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-7
Olxo'ri
qoqili tovuq
oyoqchalari
325 g
2 dona
Yupqa to'g'ralgan piyoz - 15 g, yupqa to'g'ralgan sabzi -
20 g, tovuq oyoqchasi - 2 dona (160-180 g), qora olxo'ri
- 5-7 dona (50 g), tovuq bulyoni yoki quruq konsentratli
suv - 200 ml
Ko'rsatmalar
Piyoz va sabzini chuqur tarelkaga soling. Ustidan tovuq oyoqchalarini qo'ying,
qora olxo'ri va bulon qo'shing. Idishni mikroto'lqinli pechga joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida oyoqchalarni ag'daring va
tayyorlash jarayonini davom ettiring.
1-8
Xantal sousi
qo'shilgan
cho'chqa bo'yni
250 g
01
Cho‘chqa bo‘yni - 150 g, qirilgan sabzi - 20 g,
to‘g‘ralgan piyoz - 20 g, tovuq go‘shtidan
tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan
bulon kubikchasi - 100 ml
02
Sous uchun aralashma: Un - 5 g, dijon xantali -
20 g, smetana - 30 g, suv - 50 ml
Ko'rsatmalar
Go'shtni uzun bo'lakchalarga kesing, sabzavotlarni tayyorlang va tovuq bulonini
(01) qo'shing. Uni chuqur tarelkaga soling. Yaxshilab aralashtiring va tayyorlashni
boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (02). Pech tovushli signal
berganida aralashmani go'shtli bulonga quying, aralashtiring va tayyorlash
jarayonini davom ettiring.
1-9
Pishirilgan
kartoshka
140-180 g
1-2 dona
Yirik kartoshka – 160-200 g (1-2 dona)
Ko'rsatmalar
Kartoshkani yuving va po'stini arting. Uni mikroto'lqinli pechga joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang. Dasturxonga tortishdan avval kesing. Dasturxonga
tortishdan avval sariyog', smetana, pishloq yoki ta'bga ko'ra boshqa ziravorlar
qo'shing.
Kod
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-5
Moskvacha baliq
270 g
01
Shampinonlar - 30 g, sudak biqin go'shti - 150 g,
o'simlik yog'i - 5 g
02
Smetana- 30 g (2 x 15 g)
03
Pishirilgan kartoshkaning dumaloq bo'laklari –
2 dona (60-70 g/dona), tuz – 5 g, yanchilgan oq
qalampir – ½ g, qirilgan pishloq – 25 g
Ko'rsatmalar
Qo'ziqorinlarni tarelkaga soling, yoniga baliqni joylashtiring. O'simlik yog'idan
tomizing (01). Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida smetana
porsiyasining yarmini sopol tarelkaga (markaziga) soling (02). Shu smetanaga
qo'ziqorinni soling. Shunga baliqni ham soling. Unga ziravorlar qo'shing. Baliq
atrofiga kartoshkani yoyib chiqing. Kartoshkaga pishloqni qo'yib chiqing (03).
Tayyorlash jarayonini davom ettiring.
1-6
Yojiki
220 g
01
Go'sht (mol go'shti va cho'chqa go'shti) qiymasi
– 120 g (uch qismga bo'ling), oddiy pishirilgan
guruch – 40 g, tuz – 1 g, maudalangan qora
qalampir – ½ g, mayda to'rg'algan piyoz – 20 g,
maydalangan sarimsoqpiyoz – 3 g, tovuq buloni
yoki quruq konsentratli suv – 100 ml
02
Sous uchun aralashma: Un – 5 g, tomat pastasi –
10 g, suv – 40 ml
Ko'rsatmalar
Guruchni go'sht qiymasiga qo'shing. Ziravorlarni qo'shing va qo'lda aralashtiring.
Uchta sharcha yasang. Piyoz va sarimsoqpiyozni chuqur tarelkaga soling. Unga
go'shtli sharchalarni qo'ying va bulonni qo'shing. Tarelkani pechga joylashtiring.
01
Tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang.
02
Pech tovushli signal berganida aralashmani go'shtli bitkilar bo'lgan bulonga
quying. Do'lmani aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
User_MS23A7118AW_BW_DE68-04660D-00_UZ_210202.indd 24
User_MS23A7118AW_BW_DE68-04660D-00_UZ_210202.indd 24
2/3/2021 5:55:17 PM
2/3/2021 5:55:17 PM
Содержание
- 2 Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; . В процессе приготовления устройство должно находиться под
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия (Использованное электрическое и
- 9 Установка; Принадлежности; Комплект для установки
- 10 Установка микроволновой печи; Инструкции по установке микроволновой печи; Безопасность
- 11 Процедура установки микроволновой печи; Размеры
- 13 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 14 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 15 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы печи
- 16 Приготовление/разогрев пищи
- 17 Установка времени; Изменение уровня мощности и времени приготовления
- 18 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 19 Настройка режима энергосбережения
- 20 Использование режима Домашние десерты
- 23 Использование режима Домашние рецепты
- 31 Использование режима Поддержание тепла
- 32 Отключение звукового сигнала; Использование режима Устранение запахов
- 33 Руководство по выбору посуды
- 34 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 36 Разогрев
- 37 Разогрев жидкостей
- 38 Размораживание вручную
- 39 Полезные советы
- 40 Устранение неисправностей и информационные коды
- 43 Технические характеристики
- 158 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












