Микроволновые печи Samsung GE88SUG - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

26
O'zbek
Taom ta
yy
orlash bo
’yicha qo
’llanma
Taom tayyorlash bo’yicha qo’llanma
Мikroto’lqinlar
Mikroto'lqinlar quvvati taomda mavjud bo’lgan suv, yog’ va shakarga tortilgan va singgan holda deyarli taomning
ichiga kiradi.
Mikroto’lqinlar taom molekulalarini tezroq tebranishga majbur qiladi. Ushbu molekulalarning tez tebranishlari
sirpanish hosil qiladi, sirpanish natijasida hosil bo'lgan issiqlik esa taomni tayyorlash jarayonini boshlaydi.
Taom tayyorlash
Mikroto’lqinli pech uchun oshxona idishlari:
Oshxona idishlari tayyorlashning eng yuqori darajada samarali bo’lishini ta’minlash uchun mikroto’lqinlarga o’zlari
orqali o’tishiga imkon berishlari kerak. Mikroto'lqinlar zanglamaydigan po’lat, alyuminiy va mis kabi metallardan
qaytadi, biroq ular sopol, shisha, chinni va plastmassa hamda qog’oz va yog’ochlardan o’ta oladilar. Shuning uchun
taom tayyorlashda metall idishlardan foydalanish taqiqlanadi.
Mikroto’lqinli pechda tayyorlash mumkin bo’lgan mahsulotlar:
Mikroto’lqinli pechda mahsulotlarning juda ko’p turlarini, jumladan yangi uzilgan yoki muzlatilgan sabzavotlar,
mevalar, makaron mahsulotlari, guruch, dukkakli mahsulotlar, baliq va go’sht kabilarni tayyorlash mumkin.
Mikroto’lqinli pechda yana souslar, qaynatilgan kremlar, sho’rvalar, bug'li pudinglar, konservalar, ziravorlarni ham
tayyorlash mumkin. Umuman olganda oshxona plitasida tayyorlanadigan har qanday taomlarni mikroto'lqinli pechda
tayyorlash mumkin. Masalan, yog’ yoki shokoladni eritish mumkin (maxsus maslahatlar berilgan bo'limga qarang).
Tayyorlash vaqtida qopqoqdan foydalanish
Tayyorlash vaqtida taomning ustini yopib qo’yish juda muhim, chunki bug’lanayotgan suv tayyorlash jarayoniga o’z
hissasini qo’shuvchi bug’ga aylanadi.
Taomni yopib qo’yishning turli usullaridan foydalanish mumkin: masalan, sopol tarelka, plastmassa qopqoq yoki mos
yopishqoq plyonkadan foydalanish mumkin.
Ushlab turish vaqti
Tayyorlash nihoyasiga yetgandan keyin taomning barcha qismlari bo’yicha haroratning tenglashishi uchun biroz
kutish juda muhimdir.
Muzlatilgan sabzavotlarni tayyorlash bo’yicha qo’llanma
Qopqoqli issiqlikka chidamli shishadan qilingan mos kosadan foydalaning. Qopqoqni yopgan holda jadvalda
ko’rsatilgan eng kam vaqt davomida tayyorlang. Keyin istalgan natijani olguncha tayyorlashni davom ettiring.
Tayyorlash vaqtida ikki marta va tayyorlash nihoyasiga yetgandan keyin bir marta aralashtiring. Tayyorlash
tugaganidan keyin tuz, ziravorlar va saryog' qo'shing. Ushlab turish vaqtida ustini yoping.
Taom
Porsiya
Quvvat
Vaqt
(daq.)
Ushlab turish
vaqti (daq.)
Ko’rsatmalar
Ismaloq
150 g
600 Vt
4½-5½
2-3
15 ml (1 osh qoshiq) sovuq suv
qo’shing.
Brokkoli
300 g
600 Vt
9-10
2-3
30 ml (2 qoshiq) sovuq suv
qo’shing.
No’xat
300 g
600 Vt
7½-8½
2-3
15 ml (1 qoshiq) sovuq suv
qo’shing.
Ko’k loviya
300 g
600 Vt
8-9
2-3
30 ml (2 qoshiq) sovuq suv
qo’shing.
Sabzavotlar
aralashmasi (sabzi/
no’xat/makkajo’xori)
300 g
600 Vt
7½-8½
2-3
15 ml (1 qoshiq) sovuq suv
qo’shing.
Sabzavotlar
aralashmasi
(xitoycha uslubda)
300 g
600 Vt
8-9
2-3
15 ml (1 osh qoshiq) sovuq suv
qo’shing.
GE88SUB_BW_DE68-04559A-01_RU+UK+KK+UZ.indb 26
2/18/2019 5:33:08 PM
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 5 . Когда микроволновая печь работает в; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться; . Во избежание поражения электрическим током; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться; ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться
- 6 Общие правила техники безопасности; Предупреждения по использованию микроволновой печи
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновой печью; Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Установка; Принадлежности; Место установки
- 10 Обслуживание; Очистка; Удаление стойких загрязнений и неприятных запахов из печи; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Функции микроволновой печи; Печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи
- 13 Приготовление/Разогрев пищи; Уровни мощности
- 14 Настройка времени приготовления пищи; Настройка режима энергосбережения
- 15 Использование функции приготовления русских блюд; Мгновенное приготовление русских блюд/приготовление
- 21 Выбор дополнительных принадлежностей
- 22 Использование функции ускоренной автоматической разморозки; Параметры ускоренной разморозки
- 23 Приготовление в режиме гриля
- 24 Использование режима +30 СЕК Гриль
- 25 Руководство по выбору посуды
- 26 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны; Кухонная посуда для микроволновой печи:
- 27 Руководство по приготовлению риса и макаронных изделий; Руководство по приготовлению свежих овощей
- 28 Разогрев пищи; Размещение пищи и использование крышки; Разогрев жидкостей
- 29 Разогрев детского питания и молока
- 30 Размораживание вручную
- 31 Гриль; Кухонные принадлежности для гриля:
- 33 Специальные советы
- 34 Устранение неисправностей; Устранение неисправностей
- 37 Технические характеристики; Примечание
- 131 Mikroto‘lqinli pech funksiyalari; Pech
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)