Микроволновые печи Samsung GE88SUG - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek
17
M
ik
rot
o‘
lqinli pechdan f
oy
dalanish
Kod
Taom
Porsiya miqdori
Ingredientlar
2-3
Go'shtli solyanka
340 g
(1) To‘g‘ralgan piyoz - 45 g, mol go‘shtli sho‘rva yoki suvda
aralashtirilgan sho‘rva kubiki - 350 ml
(2) Kaperslar - 7 g, qirilgan tuzlangan bodring - 50 g, tomat
pastasi - 10 g, zaytun - 16 g, zaytun suvi - 20 ml,
dafna bargi - 1 dona, go‘sht assorti - 30 g, mol go‘shtli sho‘rva
yoki suvda aralashtirilgan sho‘rva kubiki - 350 ml
< Tavsiyalar >
Piyozni katta tarelkaga soling, va qaynayotgan sho'rvani qo'shing (1). Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli
signal berganda, boshqa ingredientlarni qo'shing (2). Hammasini yaxshilab aralashtiring, sho'rva va dafna
bargini qo'shing, va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
2-4
Sabzavotlardan
sho'rva
350 g
Muzlatilgan sabzavotlar – 150 g, sabzavotli sho'rva yoki suvda
aralashtirilgan sho'rva kubiki – 300 ml
< Tavsiyalar >
Barcha ingredientlarni katta tarelkaga soling va qaynayotgan sho'rvani qo'shing. Tayyorlashni boshlang.
2-5
Tovuq go'shtli ugrali
sho'rva
350 g
Vermishel - 10 g, tovuq filesi - 50 g, qirilgan sabzi - 15 g,
to’g’ralgan piyoz - 10 g, tovuq go’shtidan tayyorlangan bulon
yoki suvga aralashtirilgan bulon kubikchasi - 440 ml
< Tavsiyalar >
Vermishelni katta jomga soling, qaynagan bulon va boshqa masalliqlarni qo’shing. Yaxshilab aralashtiring
va tayyorlashni boshlang.
2-6
Kotletalar
114 g (2 dona)
(1) Oq non - 10 g, sut - 15 ml
(2) Mol yoki cho‘chqa go’shtidan tayyorlangan qiyma - 120 g,
tuz - 2 g, murch - 1 g
(3) Bulash uchun suxari uni - 5 g
< Tavsiyalar >
Nonga sut quying (1). Qiyma bilan yaxshilab aralashtiring. Ziravorlar qo'shing (2). Ikkita kotleta tayyorlang
va bulash uchun suhari unida bulang (3). Tarelkaga qo'ying. Tayyorlashni boshlang.
Kod
Taom
Porsiya miqdori
Ingredientlar
2-7
Semgi steyki
150-170 g
Suyak va terili losos steyki - 200-250 g, tuz - 1 g, limon - 15 g
(sharbati), o‘simlik yog'i - 5 g
< Tavsiyalar >
Losos steykini ziravorlang va yog'lang. Tarelkaga qo'ying. Tarelkani gril panjarasiga qo'ying. Tayyorlashni
boshlang. Pech tovushli signal berganida, steykni aylantiring. Tayyorlash jarayonini davom ettiring.
2-8
Cho'chqa bo'yni
gorchitsa bilan
250 g
(1) Cho'chqa go'shti (bo'yin qismi) - 150 g,
qirilgan sabzi - 20 g, to'g'ralgan piyoz - 20 g, tovuq go'shtli
sho'rva yoki suvda aralashtirilgan sho'rva kubiki - 100 ml
(2) Sous uchun masalliqlar: Un - 5 g, dijon xantali - 20 g,
smetana - 30 g, suv - 50 ml
< Tavsiyalar >
Go'shtni uzun bo'laklarga kesing, sabzavotlarni tayyorlang, va tovuq sho'rvasini qo'shing (1) Tarelkaga
soling. Yaxshilab aralashtiring va tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha ingredientlarni tayyorlang (2).
Pech tovushli signal berganida, go'shtli sho'rvani qo'shing, aralashtiring va tayyorjlash jarayonini davom
ettiring.
2-9
Chuchvara
185 g (15 dona)
Muzlatilgan chuchvara – 15 dona (donasi 10-12 g),
tovuq go'shtli sho'rvasi yoki suvda aralashtirilgan sho'rva
kubiki – 400 ml, no'xatli murch – 3-5 dona,
dafna bargi – 1 dona
< Tavsiyalar >
Barcha ingredientlarni chuqur tarelkaga soling va qaynayotgan sho'rvani qo'shing. Pech tovushli signal
berganida, yaxshilab aralashtiring. Plastmassa qopqoq bilan qattiq yoping. Tayyorlashni boshlang.
2-10
Mevali kompot
200 ml
Turshak – 25 g, olxo‘ri qoqi – 20 g, olma qoqi – 15 g,
shakar – 10 g, limon kislotasi – 2 chimdim
Qaynoq suv - 450 ml
< Tavsiyalar >
Barcha ingredientlarni katta tarelkaga soling va qaynayotgan suvni qo'shing. Tayyorlashni boshlang.
GE88SUB_BW_DE68-04559A-01_RU+UK+KK+UZ.indb 17
2/18/2019 5:33:05 PM
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 5 . Когда микроволновая печь работает в; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться; . Во избежание поражения электрическим током; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться; ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться
- 6 Общие правила техники безопасности; Предупреждения по использованию микроволновой печи
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновой печью; Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Установка; Принадлежности; Место установки
- 10 Обслуживание; Очистка; Удаление стойких загрязнений и неприятных запахов из печи; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Функции микроволновой печи; Печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи
- 13 Приготовление/Разогрев пищи; Уровни мощности
- 14 Настройка времени приготовления пищи; Настройка режима энергосбережения
- 15 Использование функции приготовления русских блюд; Мгновенное приготовление русских блюд/приготовление
- 21 Выбор дополнительных принадлежностей
- 22 Использование функции ускоренной автоматической разморозки; Параметры ускоренной разморозки
- 23 Приготовление в режиме гриля
- 24 Использование режима +30 СЕК Гриль
- 25 Руководство по выбору посуды
- 26 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны; Кухонная посуда для микроволновой печи:
- 27 Руководство по приготовлению риса и макаронных изделий; Руководство по приготовлению свежих овощей
- 28 Разогрев пищи; Размещение пищи и использование крышки; Разогрев жидкостей
- 29 Разогрев детского питания и молока
- 30 Размораживание вручную
- 31 Гриль; Кухонные принадлежности для гриля:
- 33 Специальные советы
- 34 Устранение неисправностей; Устранение неисправностей
- 37 Технические характеристики; Примечание
- 131 Mikroto‘lqinli pech funksiyalari; Pech
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)