Panasonic NN-SM221W - Инструкция по эксплуатации - Страница 27

Микроволновые печи Panasonic NN-SM221W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 94
Загружаем инструкцию
background image

Cooking Charts

POINTS FOR CHECKING

Always check that food is piping hot after reheating in the microwave.

If unsure return to oven. Foods will still require a STAND TIME, especially if they cannot be stirred.
The denser the food the longer the stand time.

Food

Weight/

Quantity

Power

Level

Time to Select

(approx)

Instructions/Guidelines

BACON – from raw

Rashers

130 g (4)

HIGH

2-3 or 30-40
secs per  rasher.

Place on microwave safe rack or plate
on turntable.

BEANS & PULSES – should be pre-soaked (except lentils)

Chick Peas

225 g

HIGH

Use 600 ml (1 pt) boiling water in a
large bowl. Cover and place on
turntable

+ LOW

Lentils

225 g

LOW

12-15 mins.

Red Kidney Beans

225 g

HIGH

13 mins.

Use 600 ml (1 pt) boiling water in a large
bowl. Cover. 

Must boil for at least 12

minutes to destroy toxic enzymes.

+ LOW

35-40 mins.

BEEF – Joints from raw – Caution: Hot fat! Remove dish with care.

Medium

MEDIUM

450 g (1 lb)

Place on upturned saucer in microwave
safe dish or rack on turntable. Cover
and turn halfway. Drain off fat during
cooking.

CHICKEN from raw – Caution: Hot fat! Remove dish with care.

Breasts, boneless

500 g

LOW

12-14 mins.

Place on microwave safe rack or plate
Cover and place on turntable.

Drumsticks

450 g (4)

LOW

12mins.

Quarters

700 g (2)

LOW

18-20 mins.

Whole

HIGH

1

2

-9 mins.

per 450 g 
(1 lb)

Place on upturned saucer breast side down
in microwave safe dish. Cover, Cover and
place on turntable.

EGGS – Poached.

Water

45 ml

HIGH

• Place in a small bowl and heat for 1st 

cooking time.

• Add egg (medium sized).
• Pierce yolk and white.
• Cover.
• Cook for 2nd cooking time.
• Then leave to stand for 1 min.

Egg

1

HIGH

Water

90 ml

HIGH

Eggs

2

HIGH

EGGS – Scrambled.

1 Egg

HIGH

• Add 1 tbsp of milk for each egg used.
• Beat eggs, milk and knob of butter

together.

• Cook for 1st cooking time then stir.
• Cook for 2nd cooking time then stand

for 1 min.

HIGH

20 secs.

2 Eggs

HIGH

HIGH

En
g

lis

h

En-25

8   mins.

1

2

8 ⁄

35-40 mins.

8-14 mins. per

50 secs.

30-40 secs.

1 min.

50 secs.

30 secs.

50 secs.

40 secs.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Panasonic NN-SM221W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"