Electrolux KMFE172TEX - Инструкция по эксплуатации - Страница 19

Микроволновые печи Electrolux KMFE172TEX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 156
Загружаем инструкцию
background image

19

HRVATSKI

Automatsko

odmrzavanje

Težina

Gumb

Postupak

Meso/riba/perad

(cijela riba, riblji

odresci, riblji filei,

pileći bataci, pileća

prsa, mljeveno

meso, odrezak,

ražnjići,

pljeskavice,

kobasice)

0,2-0,8 kg

• stavite hranu u posudu za quiche na

sredinu okretnog pladnja.

• Kad začujete zvučni signal, okrenite

hranu, presložite je i razdvojite.

aluminijskom folijom zaštitite tanke

dijelove i topla mjesta.

• Nakon odmrzavanja hranu umotajte u

aluminijsku foliju za 15-45 min do

potpunog odmrzavanja.

• Mljeveno meso: kad začujete zvučni

signal, okrenite hranu. Po mogućnosti

uklonite odmrznute dijelove.

Nije prikladno za cijelu perad.

Kruh

0,1-1,0 kg

• Rasporedite u posudi za quiche na

sredini okretnog pladnja. za 1,0 kg

rasporedite izravno na okretnom

pladnju.

• Kad začujete zvučni signal, okrenite

hranu, presložite je i uklonite

odmrznute ploške.

• Nakon odmrzavanja hranu pokrijte

aluminijskom folijom i pustite da odstoji

5-15 min do potpunog odmrzavanja. 

x1

x2

6.3

automatsko odmrzavanje

unesite samo težinu hrane. Nemojte uračunati težinu posude.

Težine/količine vezane uz vaganje hrane navedene su u tablici. Potrebno napraviti ručno.

Konačna se temperatura mijenja prema početnoj temperaturi. 

odreske i ražnjiće zamrzavajte u jednom sloju.

Mljeveno meso zamrzavajte u tankom sloju.

Kolač u šalici s glazurom od limuna

sastojci za 1 šalicu:
2½ žlice (25 g) običnog brašna
2½ žlice (30 g) šećera u prahu
¼ žličice 

praška za pecivo

1½ žlice (15 g) biljnog ulja
1 žličica 

naribane kore od limuna

1

srednje veliko jaje

glazura: 1 žlica soka od limuna pomiješanog

s 2 žlice šećera u prahu

Metoda:

1.

sve suhe sastojke stavite u šalicu i

dobro ih promiješajte uz pomoć vilice.

2.

dodajte biljno ulje, naribanu koru od

limuna i jaje te zatim sve dobro

promiješajte.

3.

Šalicu stavite malo dalje od sredine

okretnog pladnja.

4.

Kuhajte tako da pritisnete       . Kolač u

šalici će se dizati tijekom kuhanja.

5.

glazuru napravite miješanjem soka od

limuna i šećera u prahu.

6.

Nakon kuhanja kolač probušite odozgo

uz pomoć čačkalice, a nakon toga po

kolaču sipajte glazuru i ostavite ga da

stoji 30 sekundi.

1_ELECTROLUX_Croatian_CS_BASE_AJ26UICTO_SAFETYMAY19_Layout 1  09/11/2018  10:07  Page 19

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux KMFE172TEX?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"