Philips HR7954 - Инструкция по эксплуатации - Страница 81

Кухонные комбайны Philips HR7954 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 126
Загружаем инструкцию
background image

Română

89

RO

Sugestie

 

Pentru a evita stropirea, creşteţi întotdeauna viteza 

gradual.

 

Capac antistropire

: înainte de a utiliza ustensilele 

pentru bol, fixaţi capacul antistropire pe stativ. Nu este 

necesar să scoateţi capacul antistropire pentru a înlocui 

ustensilele. Puteţi adăuga ingrediente prin gura de 

scurgere a capacului antistropire. 

 

Batere cu telul

: înainte de a bate albuşuri de ou sau 

smântână, asiguraţi-vă că bolul şi telul sunt uscate şi fără 

urme de grăsime.

 

Frământare

: utilizaţi spirala pentru aluat pentru a 

frământa aluaturi dospite pentru pâine şi pizza. Trebuie 

să ajustaţi cantitatea de lichid, pentru a forma aluatul, în 

funcţie de condiţiile de umiditate şi temperatură. 

Dacă doriţi să frământaţi din nou aluat mai mult timp 

cu ajutorul robotului de bucătărie, asiguraţi-vă că aluatul 

este apăsat pe fundul bolului pentru a evita ca acesta să 

se ridice prea sus pe spirala pentru aluat.

Reţete: aluat de pâine 

(maxim cantitate x1,5)

Ingrediente:

•  500 g făină 
•  50 g ulei de măsline
•  1 linguriţă de sare
•  1 linguriţă de zahăr
•  7 g drojdie
•  260 ml de apă caldă

Adăugaţi toate ingredientele uscate în bol 

şi reglaţi butonul rotativ la viteza 1.

Turnaţi apa şi apoi uleiul.

Comutaţi pe viteza 2-3 şi frământaţi în 

continuare până când se formează o bilă 

netedă de aluat.

Ungeţi un castron cu ulei vegetal.

Puneţi bila de aluat în acest castron şi 

acoperiţi-l cu folie de plastic. 

Lăsaţi-l să crească 1 oră până când îşi 

dublează dimensiunea.

Scoateţi aerul din aluatul crescut.

Rulaţi-l şi puneţi-l într-o tavă de pâine. 

Acoperiţi-l şi lăsaţi-l să crească în tavă 

1 oră.

10 

Coaceţi la 180 °C timp de 40 de minute.

4 Utilizarea 

robotului de 

bucătărie

Ustensile pentru bolul de 

amestecare

Notă

 

Înainte de a porni robotul de bucătărie, asiguraţi-vă că 

butonul este în poziţia 

0

 şi apoi ataşaţi telul, paleta sau 

spirala pentru aluat.

 

În bol pot fi procesate până la 750 g de făină, plus alte 

ingrediente.

 

Respectaţi cantităţile, durata de procesare şi viteza 

recomandate, aşa cum sunt indicate în Fig. 9.

Înainte de a începe, asiguraţi-vă că alegeţi 

accesoriul dorit din cele de mai jos şi asamblaţi 

conform Fig. 2.

Spirală pentru aluat :

•  Pentru prepararea pâinii şi a chiflelor

Paletă :

•  Pentru prepararea prăjiturilor, biscuiţilor, 

plăcintelor, produselor de patiserie, 

piureului de car tofi, aluatului pentru 

paste, pâinii fără gluten şi untului rece

Tel :

•  Pentru a bate albuşuri de ou, smântână, 

bezele, spume şi sufleuri

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7954?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"