Philips HR7954 - Инструкция по эксплуатации - Страница 14

Кухонные комбайны Philips HR7954 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 126
Загружаем инструкцию
background image

22

BG

•  1 чаена лъжичка захар
•  6 до 8 супени лъжици 

леденостудена вода

Изсипете всички сухи продукти в купата и 

завъртете въртящия се бутон на скорост 1.

Прибавете студеното масло към 

съставките и постепенно увеличете 

скоростта от 1 до 3.

Добавяйте по 1 супена лъжица студена 

вода към сместа до получаване на 

ронливо тесто.
•  Ако тестото се разпада, добавете 

още малко вода и го бъркайте 

по-продължително. Не добавяйте 

прекалено много вода. В противен 

случай коричката ще стане 

прекалено твърда.

Оформете тестото в желаната от вас 

форма и го покрийте с фолио.

Оставете го в хладилника за поне 1 час 

и до 2 дни.

Извадете тестото и го оставете на 

стайна температура за няколко минути, 

преди да го навиете и изпечете.

Рецепта: Целувки 

Продукти:

•  4 белтъка
•  1 чаша (200 грама) пудра или фина 

захар

Разбийте белтъците на сняг със скорост 7.

Добавяйте постепенно захарта и 

разбивайте със скорост 4 до получаване 

на плътен сняг.

С лъжица оформете целувките върху 

покрита с хартия за печене тава.

В предварително загрята на 105 °C 

фурна поставете тавата с целувките на 

средния рафт на фурната. 

Печете целувките за приблизително 

1-1,5 часа, докато не се изсушат и станат 

хрупкави. 

Оформете го като руло и го поставете 

в тава за хляб. 

Покрийте и го оставете да се надигне 

за още 1 час.

10 

Печете на 180°C в продължение на  

40 минути.

Рецепта: Тесто за торта 

Продукти:

•  3 яйца
•  150 г масло
•  150 г фина захар
•  150 г брашно
•  3 г сода бикарбонат

Нарежете маслото на кубчета с размер 

2 см.

Поставете кубчетата и захарта в купата 

и ги смесете на скорост 1.

Постепенно увеличете скоростта от 1 

до 4.

Добавете яйцата едно по едно и 

продължете обработката със скорост 

4, докато не постигнете кремообразна 

консистенция.

Изсипете содата и брашното в сместа 

и продължете бъркането със скорост 

1, докато всички съставки не се смесят 

добре.

Сложете тестото в алуминиева форма с 

дължина 30 см.

Поставете го в средата на фурната.

Печете в продължение на 30-40 минути 

при температура от 180°C.

Рецепта: Тесто за пай

Продукти:

•  340 г обикновено бяло брашно и 

допълнително за навиването

•  227 г студено безсолно масло, 

нарязано на кубчета с размер 2 см

•  1 чаена лъжичка сол

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7954?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"