Philips HR7954 - Инструкция по эксплуатации - Страница 105

Кухонные комбайны Philips HR7954 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 126
Загружаем инструкцию
background image

Slo

venščina

113

SL

Recept: testo za pecivo 

Sestavine:

•  3 jajca
•  150 g masla
•  150 g sladkorja v prahu
•  150 g moke
•  3 g pecilnega praška

Maslo narežite na 2 cm velike kocke.

Kocke s sladkorjem položite v posodo in 

mešajte s hitrostjo 1.

Hitrost postopoma zvišujte od 1 do 4.

Posamično dodajajte jajca in mešajte 

s hitrostjo 4, dokler zmes ne postane 

kremasta.

Zmesi dodajte pecilni prašek in moko 

ter mešajte s hitrostjo 1, dokler niso vse 

sestavine dobro zmešane.

Testo položite v 30 cm dolg aluminijast 

pekač.

Položite ga na sredino pečice.

Pecite 30–40 minut pri temperaturi 180 °C.

Recept: pecivo

Sestavine:

•  340 g večnamenske moke in nekaj 

dodatne moke za razvaljanje

•  227 g hladnega nesoljenega masla, 

narezanega na 2 cm velike kocke

•  1 čajna žlička soli
•  1 čajna žlička sladkorja
•  6 do 8 žličk ledeno mrzle vode

V posodo položite vse suhe sestavine in 

vr tljivi regulator obrnite na hitrost 1.

Suhim sestavinam dodajte hladno maslo in 

hitrost postopoma zvišujte od 1 do 3.

Zmesi dodajte po 1 žlico ledene vode,  

da dobite prhko testo.
•  Če testo razpade, dodajte še malo 

vode in mešajte dlje časa. Ne dodajte 

preveč vode. Sicer bo skoraj trda.

Nasvet

 

Da preprečite škropljenje, hitrost povišujte postopoma.

 

Zaščita proti škropljenju

: zaščito proti škropljenju pred 

uporabo nastavkov v posodi namestite na stojalo. Pri 

menjavi nastavkov ni treba odstraniti zaščite proti 

škropljenju. Sestavine lahko dodajate skozi dulec zaščite 

proti škropljenju. 

 

Stepanje

: pred stepanjem beljaka ali smetane zagotovite, 

da sta posoda in metlica suhi in nemastni.

 

Gnetenje

: s kavljem za teslo gnetite kvašeno testo za 

kruh in pico. Količino tekočine za oblikovanje testa 

prilagodite vlažnosti in temperaturi. 

Če testo s kuhinjskim aparatom želite gnesti dlje časa, 

ga pritisnite na dno posode, da se ne bo sprijelo na 

kavelj za testo.

Recepti: testo za kruh  

(največ 1,5-kratna količine)

Sestavine:

•  500 g moke 
•  50 g olivnega olja
•  1 čajna žlička soli
•  1 čajna žlička sladkorja
•  7 g kvasa
•  260 ml tople vode

V posodo dodajte vse suhe sestavine in 

vr tljivi regulator obrnite na hitrost 1.

Dolijte vodo in nato olje.

Preklopite na hitrost 2–3 in nadaljujte  

z gnetenjem, dokler ne dobite gladke  

kepe testa.

Posodo namažite z rastlinskim oljem.

Kepo testa položite v posodo in pokrijte  

s plastično folijo. 

Pustite ga vzhajati 1 uro, dokler se njegova 

velikost ne podvoji.

Odstranite zrak iz vzhajanega testa.

Oblikujte ga v obliko debla in položite  

v ponev. 

Pokrijte ga in pustite vzhajati 1 uro.

10 

40 minut pecite pri temperaturi 180 °C.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7954?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"