Bosch MUM 6N11 - Инструкция по эксплуатации - Страница 36

Кухонные комбайны Bosch MUM 6N11 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 129
Загружаем инструкцию
background image

36

Robert Bosch Hausgeräte GmbH

Rør ingredienserne (undtagen mel og 
maizenamel) sammen i ca. 4–6 minutter 
på trin 4 med det dobbelte piskeris, til det 
skummer.

Stil maskinen på trin 1–2 og tilsæt det 
sigtede mel og maizenamel skevis i løbet 
af ca. et halvt til et minut.

Max. mængde: 3 x grunddej

Rørdej 

Grundopskrift:
4 æg
250 g sukker
1 lille pakke vanillesukker
250 g smør eller margarine (rumtemperatur)
500 g mel
1 lille pakke bagepulver
125 ml mælk

Rør alle ingredienserne i ca. ½ minut 
på trin 1–2.

Rør herefter det hele i ca. 3–4 minutter 
(maks. mængde i ca. 5–6 minutter) på trin 
4 med det dobbelte piskeris.

Max. mængde: 3 x grunddej

Mørdej

Grundopskrift:
125 g smør (stuetemperatur)
100–125 g sukker
1 æg
1 knivspids salt
1 lille pakke vanillesukker
250 g mel
Bemærk:
Anvend dejkrogen med dejdeler til maks. 
mængder!

Rør/ælt alle ingredienserne i ca. ½ minut 
på trin 2.

Rør/ælt herefter det hele i ca. 1 minut 
(maks. mængde i ca. 3–4 minutter) på trin 
3–4.

Max. mængde: 3 x grunddej

Gærdej

Grundopskrift:
500 g mel
1 æg
60–80 g fedt (stuetemperatur)
60–80 g sukker
200–250 ml lunken mælk 

25 g gær eller 1 pakke tørgær
Skal af ½ citron
1 knivspids salt

Forælt alle ingredienserne i ca. ½ minut 
på trin 1–2.

Forarbejd herefter ingredienserne med 
dejkrogen i ca. 4–6 minutter på trin 3.

Max. mængde: 4 x grunddej

Brød af fuldkornshvedemel

Grundopskrift
325 g friskmalet 
fuldkornshvedemel
325 g hvid mel type 405
100 g rugmel type 630
75 g flydende natursurdej
½ spsk kommen
½ spsk brødkrydderi
½ spsk salt
1½ pakke tørgær
450–500 ml varmt vand

Forælt alle ingredienserne i ca. ½ minut 
på trin 1–2.

Forarbejd herefter ingredienserne i ca. 4–6 
minutter på trin 3. 

Lad dejen hæve til dobbelt størrelse og ælt 
den en gang til i ca. 1 min. på trin 3. 

Kom dejen i en smurt sandkageform og lad 
den hæve igen, før den bages.

Tip:
Der kan bruges friskmalet speltmel i stedet for 
friskmalet fuldkornshvedemel.
Max. mængde: 2 x grunddej

Mayjonnaise

2 æg
2 teske sennep
250 ml olie
2 spsk citronsaft eller eddike
1 knivspids salt
1 knivspids sukker

Æg, sennep, citronsaft, salt og sukker 
kommes i blenderen og blandes i nogle 
sekunder på trin 1.

hæld langsomt olie gennem tragten og 
bliv ved med at blande mayonnaisen på 
trin 3–4, til den har fået en fast konsistens.

da

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MUM 6N11?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"