Schaub Lorenz SLU S335X4E - Инструкция по эксплуатации - Страница 47

Холодильник Schaub Lorenz SLU S335X4E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 60
Загружаем инструкцию
background image

EN 

46

Refrigerator compartment

• 

For normal operating conditions, adjusting the temperature of the 

cooler partition of the fridge to 4°C will  usually be sufficient.

• 

To reduce humidity and consequent increase of frost never place 

liquids in unsealed containers in the refrigerator. Frost tends to 

concentrate in the coldest parts of the evaporator and in time will 

require more frequent defrosting.

• 

Never place warm food in the refrigerator. Warm food should be 

allowed to cool at room temperature and should be arranged to 

ensure adequate air circulation in the refrigerator compartment.

• 

Nothing should touch  the back wall of the appliance as it will cause 

frost and packaging to stick to it. Do not open the refrigerator door too 

frequently.

•  Arrange  meat  and  cleaned  fish  (wrapped  in  packages  or  sheets  of 

plastic) which you intend to use in 1-2 days, in the bottom section of 

the refrigerator compartment (that is above the crisper) as this is the 

coldest section and will ensure the best storage conditions.

• 

Store fruit and vegetable items loose in the crisper containers.

Some  recommendations  have  been  specified  below  for  the  placement 

and storage of your food in the cooling compartment.

ARRANGING FOOD IN THE APPLIANCE

Food

Maximum Storing 

time

Where to place in the

fridge department

Vegetables and 

fruits

1 week

Vegetable bin 

Meat and fish

2 - 3 Days

Wrapped in plastic foil or 

bags or in a meat container 

(on the glass shelf)

Fresh cheese

3 - 4 Days

In special door shelf

Butter and 

margarine

1 week

In special door shelf

Bottled products

milk and yoghurt

Until the expiry date 

recommended by 

the producer

In special door shelf

Eggs

1 month

In the egg shelf

Cooked food

 

All shelves

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Schaub Lorenz SLU S335X4E?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"