Korting KSI 17780 CVNF - Инструкция по эксплуатации - Страница 35

Холодильник Korting KSI 17780 CVNF - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 45
Загружаем инструкцию
background image

EN - 34 -

there are no instructions, the food has to be consumed in the shortest possible period 

of time.

• 

Frozen food has to be transported before it perishes and should be placed in the fast 

freezing shelf as soon as possible. Please do not use the door shelves for freezing 

purposes.

• If a frozen food package has been humidified and has a foul smell, the food might have 

previously been stored under suitable conditions and gone rotten. Please do not buy 

such food!

• 

The storage duration of frozen food changes depending on the environmental 

temperature, the frequent opening and closing of the doors, thermostat settings, food 

type and the length of time that has elapsed from the time the food was bought to the 

time it entered the freezer. Always abide by the instructions on the packaging and never 

exceed the storage duration.

Some recommendations have been specified below for the placement and storage of your 

food in the freezing compartment.

Meat and fish

Preparation

Maximum 

Storing time

(month)

Steak

Wrapping in a foil

6 - 8

Lamb meat

Wrapping in a foil

6 - 8

Veal roast

Wrapping in a foil

6 - 8

Veal cubes

In small pieces

6 - 8

Lamb cubes

In pieces

4 - 8

Minced meat

In packages without using spices

1 - 3

Giblets (pieces)

In pieces

1 - 3

Bologna sausage/salami

Should be packaged even if it has 

membrane

 

Chicken and turkey

Wrapping in a foil

4 - 6

Goose and Duck

Wrapping in a foil

4 - 6

Deer, Rabbit, Wild Boar

In 2.5 kg portions and as fillets

6 - 8

Fresshwater fishes (Salmon, 

Carp, Crane, Siluroidea)

After cleaning the bowels and 

scales of the fish, wash and dry 

it; and if necessary, cut off the tail 

and head.

2

Lean fish; bass, turbot, 

flounder

4

Fatty fishes (Tunny, Mackarel, 

bluefish, anchovy)

2 - 4

Shellfish

Cleaned and in bags

4 - 6

Caviar

In its package, aluminium or 

plastic container

2 - 3

Snails

In salty water, aluminum or plastic 

container

3

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Korting KSI 17780 CVNF?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"