Korting KNFC 62010 B - Инструкция по эксплуатации - Страница 43

Холодильник Korting KNFC 62010 B - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 51
Загружаем инструкцию
background image

EN - 42

•  The freezer volume stated on the label is the volume without baskets, covers, and so on.

•  Do not refreeze thawed food. It may pose a danger to your health and cause problems 

such as food poisoning.

NOTE:

 If you attempt to open the freezer door immediately after closing it, you will find 

that it will not open easily. This is normal. Once equilibrium has been reached, the door will 

open easily.

• 

To use the maximum capacity of the freezer compartment, use the glass shelves for the 

upper and middle section, and use the lower basket for the bottom section.

The table below is a quick guide to show you the most efficient way to store the major 

food groups in your freezer compartment.

Meat and fish

Preparation

Maximum storage time

(months)

Steak

Wrap in foil

6 - 8

Lamb meat

Wrap in foil

6 - 8

Veal roast

Wrap in foil

6 - 8

Veal cubes

In small pieces

6 - 8

Lamb cubes

In pieces

4 - 8

Minced meat

In packaging without using spices

1 - 3

Giblets (pieces)

In pieces

1 - 3

Bologna sausage/salami

Should be kept packaged even if it has a membrane

 1 - 3

Chicken and turkey

Wrap in foil

4 - 6

Goose and duck

Wrap in foil

4 - 6

Deer, rabbit, wild boar

In 2.5 kg portions or as fillets

6 - 8

Freshwater fish 

(Salmon, Carp, Crane, 

Catfish)

After cleaning the bowels and scales of the fish, 

wash and dry it. If necessary, remove the tail and 

head.

2

Lean fish (Bass, Turbot, 

Flounder)

4

Fatty fishes (Tuna, 

Mackerel, Bluefish, 

Anchovy)

2 - 4

Shellfish

Clean and in a bag

4 - 6

Caviar

In its packaging, or in an aluminium or plastic 

container

2 - 3

Snails

In salty water, or in an aluminium or plastic container

3

NOTE:

 Thawed frozen meat should be cooked as fresh meat. If the meat is not cooked after defrosting, it 

must not be re-frozen.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Korting KNFC 62010 B?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"