Холодильник Fulgor Milano FBC 4500 TF BK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

13
GB
3.12.1 End of the program
At the end of each program the appliance will 
beep to signal that it is possible to remove 
the tray. Some programs automatically 
switch to a preservation mode if the user 
does not remove the tray, alerting the user 
with an appropriate screen. To stop the 
preservation mode simply press the “OK” 
icon.
The “Deep freezing”, “Raw ish” and “0°C
Preservation” programs also include an 
automatic defrosting stage at the end of the 
program, or when the program is interrupted 
by the user. Defrosting is indicated by a 
special screen and lasts about 20 minutes, 
after which the display returns to the 
Main Menu. Automatic defrosting can be 
interrupted at any time by pressing the “OK” 
icon, then conirming with “yes”.
3.12.2 Pre-cooling
To reduce the cycle time of the blast chilling 
and deep freezing it could be useful to 
prepare the equipment with a pre-cooling 
cycle.
PRE-COOLING
Before starting
It is possible to verify the information in the summary screen.
During the program
The display shows the settings and the remaining time to the end 
of the program.
AT THE END OF THE PROGRAM
The device beeps and displays an information message. 
No preservation action is carried out and the appliance is ready to start other programs.
3.12.3 Blast chilling
With this program it is possible to store 
food in the refrigerator for 5-7 days at +3°C. 
Rapid cooling stops the evaporation of 
water and the loss of vitamins, protein and 
mineral salts from freshly baked products. 
By reducing the exposure of the food in the 
temperature range of bacteria proliferation, 
it lengthens the storage time of the food 
itself. It is also possible to blast chill foods 
which have just been cooked even at 
temperatures of 90°C
BLAST CHILLING
It is possible to choose from two blast chilling modes: “Recipe” and “Core”.
Recipe mode does not require the use of the core probe but it is necessary to indicate the 
weight of the food and its initial tray temperature.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 











