Saturn ST-EC7774 Miranda - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Хлебопечки Saturn ST-EC7774 Miranda - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 20
Загружаем инструкцию
background image

yeast can't press with salt. After the flour has been kneaded for some time and a beep will 

prompt  you  to  put  fruit  ingredients  into  the  mixture.  If  the  fruit  ingredients  are  added  too 

early,  the  flavor  will  be  diminished  after  long  time  mixing.  When  you  use  the  delay 

function  for  a  long  time,  never  add  the  perishable  ingredients  such  as  eggs,  fruit 

ingredient.

TROUBLE SHOOTING GUIDE
No. Problem

Cause

Solution 

1

Smoke from 

ventilation hole 

when baking

Some ingredients adhere to 

the heat element or nearby, 

for the first use, oil remained 

on the surface of heat element

Unplug the bread maker 

and clean the heat element, 

but be careful not to burn 

you, during the first use, 

dry operating and open the 

lid. 

2

Bread bottom crust 

is too thick

Keep bread warm and leave 

bread in the bread pan for a 

long time so that water is 

losing too much 

Take bread out soon 

without keeping it warm

3

It is very difficult to 

take bread out

Kneader adheres tightly to the 

shaft in bread pan

After taking bread out, put 

hot water into bread pan 

and immerge kneader for 

10 minutes, then take it out 

and clean. 

1.selected program menu is 

improper

Select the proper program 

menu 

2.after operating, open cover 

several times and bread is dry, 

no brown crust color

Don’t open cover at the 

last rise

4

Stir ingredients not 

evenly and bake 

badly 

3.Stir resistance is too large 

so that kneader almost can’t 

rotate and stir adequately 

Check kneader hole, then 

take bread pan out and 

operate without load, if not 

normal, contact with the 

authorized service facility.

5

Display “H:HH” 

after pressing 

“start/stop” button 

The temperature in bread 

maker is too high to make 

bread.

Press “start/stop” button 

and unplug bread maker, 

then take bread pan out and 

open cover until the bread 

maker cools down

6

Hear the motor 

noises but dough 

isn’t stirred 

Bread pan is fixed improperly 

or dough is too large to be 

stirred 

Check whether bread pan 

is fixed properly and 

dough is made according 

to recipe and the 

ingredients is weighed 

accurately

7

Bread size is so large 

as to push cover 

Yeast is too much or flour is 

excessive or water is too 

much or environment 

temperature is too high

Check the above factors, 

reduce properly the amount 

according to the true 

reasons

8

Bread size is too 

small or bread has 

no rise

No yeast or the amount of 

yeast is not enough, 

moreover, yeast may have a 

poor activity as water 

temperature is too high or 

yeast is mixed together with 

salt, or the environment 

temperature is lower.

Check the amount and 

performance of yeast, 

increase the environment 

temperature properly.

9

Dough is so large to 

overflow bread pan 

The amount of liquids is so 

much as to make dough soft 

and yeast is also excessive.

Reduce the amount of 

liquids and improve dough 

rigidity

1.used flour is not strong 

powder and can’t make dough 

rise 

Use bread flour or strong 

powder.   

2.yeast rate is too rapid or 

yeast temperature is too high 

Yeast is used under room 

temperature

10

Bread collapses in 

the middle parts 

when baking dough

2.Excessive water makes 

dough too wet and soft.

According to the ability of 

absorbing water, adjust 

water on recipe

1.too much flour or short of 

water

Reduce flour or increase 

water

11

Bread weight is very 

large and 

organization 

construct is too 

dense

2.too many fruit ingredients 

or too much whole wheat 

flour

Reduce the amount of 

corresponding ingredients 

and increase yeast

1. Excessive water or yeast or 

no salt

Reduce properly water or 

yeast and check salt

12

Middle parts are 

hollow after cutting 

bread

2.water temperature is too 

high

Check water temperature

1.there is strong glutinosity 

ingredients in bread such as 

butter and bananas etc.

Do not add strong 

glutinosity ingredients into 

bread.

13

Bread surface is 

adhered to dry 

powder

2.stir not adequately for short 

of water

Check water and 

mechanical construct of 

bread maker

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Saturn ST-EC7774 Miranda?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"