Saturn ST-EC7774 Miranda - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Хлебопечки Saturn ST-EC7774 Miranda - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 20
Загружаем инструкцию
background image

clean and dry, and the lid is closed.

INTRODUCTION OF BREAD INGREDIENTS

1. Bread flour

Bread  flour  has  high  content  of  high  gluten  (so  it  can  be  also  called  high-gluten  flour 

which  contains high  protein),  it  has  good  elastic  and  can  keep  the  size  of  the  bread  from 

collapsing  after  rise.  As  the  gluten  content  is  higher  than  the  common  flour,  so  it  can  be 

used  for  making  bread  with  large  size  and  better  inner  fiber.  Bread  flour  is  the  most 

important ingredient of making bread.

2. Plain flour   

Flour that contains no baking powder, it is applicable for making express bread.

3. Whole-wheat flour 

Whole-wheat  flour is  ground  from  grain.  It  contains  wheat skin and  gluten. Whole-wheat 

flour  is  heavier  and  more  nutrient  than  common  flour.  The  bread  made  by  whole-wheat 

flour is usually small  in size. So many recipes usually combine the whole -wheat flour or 

bread flour to achieve the best result.

4. Black wheat flour                                                       

Black  wheat  flour,  also  named  as“rough  flour”,  it  is  a  kind  of  high  fiber  flour,  and  it  is 

similar  with  whole-wheat  flour.  To  obtain  the  large  size  after  rising,  it  must  be  used  in 

combination with high proportion of bread flour.

5. Self-rising flour                         

A type of flour that contains baking powder, it is used for making cakes specially. 

6. Corn flour and oatmeal flour       

Corn  flour  and  oatmeal  flour  are  ground  from  corn  and  oatmeal  separately.  They  are  the 

additive  ingredients  of  making rough  bread,  which  are  used  for  enhancing  the  flavor  and 

texture.

7. Sugar

Sugar is very important ingredient to increase sweet taste and color of bread. And it is also 

considered  as  nourishment  in  the  yeast  bread.  White  sugar  is  largely  used.  Brown  sugar, 

powder sugar or cotton sugar may be called by special requirement.

8. Yeast

After  yeasting  process,  the  yeast  will  produce  carbon  dioxide.  The  carbon  dioxide  will 

expand  bread  and  make  the  inner  fiber  soften.  However,  yeast  fast  breeding  needs 

carbohydrate in sugar and flour as nourishment.

1 tsp. active dry yeast =3/4 tsp. instant yeast

1.5 tsp. active dry yeast =1 tsp. instant yeast

2 tsp. active dry yeast =1.5 tsp. instant yeast

Yeast  must  be  stored  in  the  refrigerator,  as  the  fungus  in  it  will  be  killed  at  high 

temperature, before using, check the production date and storage life of your yeast. Store it 

back  to  the  refrigerator  as  soon  as  possible  after  each  use.  Usually  the  failure  of  bread 

rising is caused by the bad yeast.

The ways described below will check whether your yeast is fresh and active.

(1) Pour 1/2 cup warm water (45-500C) into a measuring cup.

(2) Put 1 tsp. white sugar into the cup and stir, then sprinkle 2 tsp. yeast over the water.

(3) Place the measuring cup in a warm place for about 10min. Do not stir the water.

(4) The froth should be up to 1 cup. Otherwise the yeast is dead or inactive.

9. Salt

Salt  is  necessary  to  improve  bread  flavor  and  crust  color.  But  salt  can  also  restrain  yeast 

from rising. Never use too much salt in a recipe. But bread would be larger if without salt.

10. Egg

Eggs  can  improve  bread  texture,  make  the  bread  more  nourish  and  large  in  size,  the  egg 

must be peeled and stirred evenly.

11. Grease, butter and vegetable oil

Grease can make bread soften and delay storage life. Butter should  be melted or chopped 

to small particles before using.

12. Baking powder

Baking  powder  is  used  for  rising  the  Ultra  Fast  bread  and  cake.  As  it  does  not  need  rise 

time,  and  it  can  produce  the  air,  the  air  will  form  bubble  to  soften  the  texture  of  bread 

utilizing chemical principle. 

13. Soda

It is similar with baking powder. It can also used in combination with baking powder.

14. Water and other liquid

Water  is  essential  ingredient  for  making  bread.  Generally  speaking,  water  temperature 

between  200C  and  250C  is  the  best.  The  water may  be  replaced  with  fresh  milk  or  water 

mixed  with  2%  milk  powder,  which  may  enhance  bread  flavor  and  improve  crust  color. 

Some recipes may call for juice for the purpose of enhancing bread flavor, e.g. apple juice, 

orange juice, lemon juice and so on.

INGREDIENTS MEASUREMENT

One  of  important  step  for  making  good  bread  is  proper  amount  of  ingredients.  It  is 

strongly suggested that use measuring cup or measuring spoon to obtain accurate amount, 

otherwise the bread will be largely influenced.

1. Weighing liquid ingredients

Water,  fresh  milk  or  milk  powder  solution  should  be  measured  with  measuring  cups. 

Observe  the  level  of  the  measuring  cup  with  your  eyes  horizontally.  When  you  measure 

cooking  oil  or  other  ingredients,  clean  the  measuring  cup  thoroughly  without  any  other 

ingredients.

2. Dry measurements

Dry  measuring  must  be  done  by  gently  spooning  ingredients  into  the  measuring  cup  and 

then once filled, leveling off with a knife. Scooping or tapping a measuring cup with more 

than is required. This extra amount could affect the balance of the recipe. When measuring 

small amounts of dry ingredients, the measuring spoon must be used. Measurements must 

be  level,  not  heaped  as  this  small  difference  could  throw  out  the  critical  balance  of  the 

recipe.

3. Adding sequence

The sequence of adding ingredients should be abided, generally speaking, the sequence is: 

liquid  ingredient,  eggs,  salt  and  milk  powder  etc.  When  adding  the  ingredient,  the  flour 

can't  be  wetted  by  liquid  completely.  The  yeast  can  only  be  placed  on  the  dry  flour.  And 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Saturn ST-EC7774 Miranda?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"