Хлебопечки Oursson BM1023JY/RD - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

12
the help of button set the fermentation time ac-
cording to the recipe. You can set time from 6 up to 12
hours. Default – 10 h.
6. Press
button to start the preparation.
7. When the preparation is completed, you will hear a
sound signal. Prepared yogurt is recommended to be
placed into the fridge to cool for 2 hours.
BAKING
No kneading and no inflation of the dough is happening
when using this program, so it isn’t necessary to install
kneading blade. Bread maker is working as an oven. You
can bake cupcakes, casseroles, complete baking of prod-
ucts which aren’t baked well.
1. Remove the kneading blade. Place required ingredi-
ents into the baking mold.
2. Select BAKE program, using button. With the help
of button, set the baking time, from 10 min. up
to 60 min.
3. Press
button to start baking.
4. When the baking is complete you will hear a few sound
signals.
NOTE:
After the baking is complete, let the product cool
for 10 minutes in the bread maker, and then carefully re-
move it from the mold.
KNEADING
1. Set the Kneading program if the dough mixes poorly in
the installed program or you need to knead the dough
additionally.
2. Select the Kneading program using the button .
3. Press the button
to start mixing.
4. You can hear several sound signals at the end of the
program.
DAUBING DOUGH
Always strive to provide maximum inflation of the dough.
For daubing always use a brush. Baking must be done
according to the recipe. For a golden crust, use egg
glaze or glaze of egg yolks. For a brittle crust, use glaze
of egg whites, wherein the egg yolk is not used and the
crust color will be less golden.
GLAZE RECIPE
EGG GLAZE
– mix one whipped egg with one table-
spoon of milk or water.
EGG YOLK GLAZE
– mix one whipped yolk with one ta-
blespoon of milk or water.
wHITE GLAZE
– mix one whipped egg white with one
tablespoon of milk or water.
COOKBOOK
BASIC BREAD
Ingredients
Product 700 g
Product 900 g
Water
280 ml / 280 g
320 ml / 320 g
Oil
2 tbsp / 24 g
3 tbsp / 36 g
Salt
1 tsp / 7 g
1,5 tsp / 10 g
Sugar
2 tbsp / 34 g
3 tbsp / 45 g
Flour
3 cups / 420 g
3,5 cups / 490 g
Yeast
1 tsp / 3 g
1 tsp / 3 g
FRENCH BREAD
Ingredients
Product 700 g
Product 900 g
Water
280 ml / 280 g
320 ml / 320 g
Oil
2 tbsp / 24 g
3 tbsp / 36 g
Salt
1,5 tsp / 10 g
2 tsp / 14 g
Sugar
1,5 tbsp / 28 g
2 tbsp / 34 g
Flour
3 cups / 420 g
3,5 cups / 490 g
Yeast
1 tsp / 3 g
1 tsp / 3 g
wHOLE wHEAT
Ingredients
Product 700 g
Product 900 g
Water
280 ml / 280 g
320 ml / 320 g
Oil
2 tbsp / 24 g
3 tbsp / 36 g
Salt
1 tsp / 7 g
2 tsp / 14 g
Whole wheat
1 cup / 110 g
1,5 cup / 210 g
Flour
2 cups / 280 g
2 cups / 280 g
Brown sugar
2 tbsp / 28 g
2,5 tbsp / 33 g
Milk powder
2 tbsp / 14 g
3 tbsp / 21 g
Yeast
1 tsp / 3 g
1 tsp / 3 g
QUICK BREAD
Ingredients
Product 900 g
Water (40-50°С)
320 ml / 320 g
Oil
2 tbsp / 24 g
Salt
1,5 tsp / 10 g
Sugar
2 tbsp / 34 g
Flour
3,5 cups / 490 g
Yeast
1,5 tsp / 4,5 g
Содержание
- 19 Дисплей
- 20 НАЗНАЧЕНИЕ ПРОГРАММ
- 21 ОПИСАНИЕ ПРОГРАММ; Время выполнения
- 22 РЕКОМЕНДАЦИИ ПО ПРИГОТОВЛЕНИЮ; Все ингредиенты, используемые при при; ВЫБОР ИНГРЕДИЕНТОВ; Муку необходимо взвесить на весах, затем про
- 23 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ
- 26 ЧИСТКА И УХОД
- 27 ВОЗМОЖНЫЕ НЕПОЛАДКИ И СПОСОБЫ ИХ УСТРАНЕНИЯ
- 28 СЕРТИФИКАЦИЯ ПРОДУКЦИИ; Модель
- 29 СЕРВИСНОЕ ОБСЛУЖИВАНИЕ; Условия Гарантийных обязательств
- 31 sson; Время работы горячей линии:
Здравствуйте! Не переключаются программы. При включении на дисплее сразу установилась 1 программа, но попытки перелистать на другие программы не увенчались успехом… Хлеб испекла на 1 программе , получилось отлично! Но что делать с программами, как перелистываются? Или это брак?