Steba RC3 - Инструкция по эксплуатации - Страница 50

Грили Steba RC3 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 52
Загружаем инструкцию
background image

50

1. Grilování na grilovací desce

P·i p·íprav· po·ítejte na jednu osobu s 200-250 g surovin. Grilovací desKa nabízí velkou 
plochu, na které lze p·ipravit maso (nap·. hov·zí steak, mletý steak aj.), ryby a mnoho 
dalších  lahodných  pokrm·.  K  nim  se  hodí  r·zné  p·ílohy,  omá·ky  a  zálivky.  Vytéká-li  z 
pokrm· tuk nebo š·áva, chytá se do ·lábku a nem··e kapat na st·l.

 

∙ Stupe· prope·ení pokrm· je závislý na druhu masa nebo ryby, doby grilování, po·áte·ní 

teplot·  pokrmu  a  na  jeho  tlouš·ce.  Nechcete-li  si  pochutnat  na  nedope·ených  pokr

-

mech, nakrájejte je moc silné.

 

∙ Doba grilování masa nebo ryby závisí na vaší osobní chuti. ·as od ·asu maso obratle.

 

∙ Potom  m··ete  maso  nebo  rybu  osolit  nebo  p·elít  omá·kou.  Nesolte  p·ed  grilováním, 

proto·e by maso ztratilo š·ávu.

Smaltovaná grilovací deska (RC 2):

Tato grilovací plocha je oboustranná. Na ·lábkované ploše m··ete výborn· grilovat (obr. 
5a).  Jednoduchým  oto·ením  grilovací  desky  získáte  mo·nost  p·ipravit  na  hladké  ploše 
crepes (velmi tenké pala·inky) apod. (obr. Sb).

Kamenná deska (RC 3):

 

∙ Na kameni se nepou·ívá ·ádný olej nebo tuk, aby se zachovala p·irozená chu· pokrmu 

(s vyjímkou p·ed prvním pou·itím).

 

∙ Kamennou grilovací desku nasazujte do grilu v·dy hladkou stranou nahoru.

 

∙ P·i  prvním  pou·itím  spot·ebi·e  se  m··e  maso  nebo  ryba  na  kameni  pon·kud  p·ichytit. 

Nem·li byste je otá·et d·íve, ne· se prope·ou natolik, aby se daly lehce uvolnit.

 

∙ Gnlovací kámen je zvlášt· vhodný pro p·írodní grilování všech druh· š·avnatého masa, 

ovoce a zeleniny.

2. Raclett v pánvičkách

Naprosto  podle  chuti  a  fantazie  m··ete  naplnit  pánvi·ky  nadrobno  nakrájenými 
p·ísadami,  p·ekrýt  sýrem  a  zah·ívat  pod  grilem  tak  dlouho,  a·  se  sýr  roztaví.  Hodí  se 
všechno, co vás napadne, ·e by se dalo se sýrem zapékat, nap·. malé kousky nakrájené

-

ho masa, dr·be·, ryba, plody mo·e, salám, ovoce a zelenina. Jako sýry se zvláš· dob·e hodí 
tzv. zapékací raclettové sýry, ale m··ete vyzkoušet také jiné druhy sýr·, jejich· obsah tuk· 
by však m·l být alespo· 45%.

3. „Au gratin“ zapékání se sýrem

Pomocí grilu na raclett m··ete pokrmy, které jste p·ipravili na grilu, potáhnout k·upavou 
vrstvou  gratinovaného  sýra.  Nastrouhaným  sýrem  smíchaným  se  strouhankou 
jednoduše  pokrm  posypejte,  nebo  jej  pokryjte  plátky  sýra.  Pánvi·ku  vlo·te  do  grilu. 
Na spodní desce je pánvi·ka shora proh·ívána sálavým teplem jako p·i grilování. Nap·ed 
se  sýr  roztaví,  potom  ztmavne.  Ukon·ete  gratinování,  jakmile  je  sýr  k·upavý  a  má 
zlato·lutou barvu.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Steba RC3?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"