Steba RC3 - Инструкция по эксплуатации - Страница 31

Грили Steba RC3 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 52
Загружаем инструкцию
background image

31

 

Arbejdspladsen: Vigtigt: Apparatet må aldrig stå på eller ved 
siden af en varm overflade, fx på kogefladen på et elkomfur, 
men kun på et jævnt og stabilt underlag, som kan modstå høje 
temperaturer. Sørg altid for, at der ikke befinder sig brændbare 
genstande i nærheden. Grillfladen skal håndteres forsigtigt. 
Den må ikke benyttes, hvis den er revnet.

Beskrivelse af raclettegrillen

Lær først grillen at kende (fig. 1-2).
A  =   Tænd-/slukknappen
B  =   Temperaturvælgeren
C  =   Kontrollampen
D  =   Mini-gourmetpanderne
E  =   Grillpladen (RC2: Emaljeret støbegods-vendeplade; RC3: Gourmet stenpladen).
F   =   Den nederste grillflade
G   =  Kabelholderen
H =  Typeskiltet

Inden grillen benyttes første gang

Forberedelser til grillningen

1. Gør alle dele af grillen rene, inden den benyttes. Gourmet-stenpladen (til RC3) og 
grundapparatet kan tørres af med en fugtig klud. De emaljerede gourmetpander og 
den emaljerede grillplade kan vaskes af i opvaskevand. Tør alle dele grundigt.

2. Hvis modellen med gourmetstenpladen er forsynet med grillflade (RC 3), skal der 
smøres spiseolie på overfladen, første gang grillen benyttes (fig. 3).
Forvarmning af grillen
Tænd for grillen ved at trykke på tænd-/slukknappen. Grillfladen skal være varmet 
op, inden der lægges grillmad på den: 

Den emaljerede grillplade skal varmes op i ca. 10 minutter. Gourmet stenpladen (RC3) 
i ca. 30 minutter.

 

Stil temperaturknappen (fig. 1 B) på den ønskede varmeydelse: Indstil en høj tem-
peratur til grillning af madvarer, som skal grilles i kort tid, og som skal være røde 
eller lyserøde i midten.

 

Vælg en lavere indstilling, hvis madvarerne, som skal grilles, skal være gennem-
stegte.

 

En middelhøj indstilling er ideel til overbagning og raclettering.

 

Kød, som skal grilles, skal forinden duppes tørre med et viskestykke eller et stykke 
køkkenrulle.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Steba RC3?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"