Steba RC 4 plus DELUX - Инструкция по эксплуатации - Страница 14

Грили Steba RC 4 plus DELUX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 64
Загружаем инструкцию
background image

14

Stone plate:

 ∙ No oil or grease is needed on the stone, so the natural flavour of meat, fish, and 

other ingredients is preserved (with the exception of the oil you apply before first 
using the stone).

 ∙ Always use the gourmet grill pans with the smooth surface upwards.
 ∙ lt is possible that the meat or fish could „catch“ (burn in slightly) the first time the 

appliance is used. Do not turn the meat or fish over until it is very easy to loosen 
from the surface.

 ∙ The grill stone is particularly suitable for the natural grilling of all kinds of juicy 

meat, fruit, and vegetables.

Enamelled steel casting pan (Art.-Nr. 99.44.00):

Instead of the stone plate, you can use the gourmet pan for heating barbecue sauces. 
If you turn the pan bottom to the top you receive a large grilling area.

2. Raclette dishes with the gourmet pans

You can fill the pans with all kinds of ingredients cut up small, whatever takes your 
fancy, cover it with cheese, and heat it under the grill until the cheese melts. Anything 
is suitable that you can think of for overbaking with cheese, e.g. meat cut into tiny 
pieces, poultry, fish, fruits de mer, sausage, fruit, and vegetables. There are specially 
selected raclette cheeses on the market, but you can try other kinds provided their 
fat content is over 45%.

3. Overbaking „au gratin“ with cheese

You can use this raclette grill to cover the dishes you have made on the grill with a 
delicious gratine cheese crust. Simply scatter grated cheese, possibly mixed with ca-
raway seeds, over the dish, or lay it on top in slices, and place the gourmet pan under 
the grill. The gourmet pan will be heated from on top by radiant heat, just like under 
a grill. First the cheese will melt, then it goes dark in colour. Take the pan out as soon 
as the cheese is a crisp golden brown.

4. Old-original raclette cheese method

In this instance, the cheese is at the local point of the raclette party. Plan about 200 
to 250 grams of cheese and potatoes per person, and side-dishes as well. Place a slice 
of cheese about 5 mm (3/8th of an inch) thick in the pan, cut to lit, and push it in 
under the grill. Once the cheese has melted into a creamy mass, take the pan out and 
extract the cheese with the aid of a small wooden spatula and pour it onto boiled or 
foil potatoes, French bread, or toast.

Grillstone

The grill stone expands when heated. This can cause small, visible cracks to appear on 
the surface, but these do not affect its function. For this reason the stone is excluded 
from guarantee cover.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Steba RC 4 plus DELUX?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"