Gaggenau VR 421-110 - Инструкция по эксплуатации - Страница 12

Грили Gaggenau VR 421-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 19
Загружаем инструкцию
background image

Beef

Tender cuts of beef are particularly suitable. If you

have not gathered much grilling experience, you

should practice with pieces of meat such as rump

steak or ribs, after which you can try your hand at

entrecote or fillet steak. For smaller pieces of meat,

the grid iron must be very hot, otherwise the meat

will dry out.

Veal

Veal very quickly becomes dry, also in foil. To

protect the meat, you can wrap bacon around it.

This will sacrifice its fine intrinsic taste, but the

meat will remain juicy. Veal steaks taste good if cut

from the back and grilled for just a short time, so

that the meat is not too well-done. Then leave the

meat to rest at 80° in the oven.

Pork

Streaky pork does not need a marinade or oil.

Pieces of fillet, cutlets, roast pork and neck of pork

are all suitable for grilling. Steaks and cutlets

should be about 1 inch (2 cm) thick. Pork takes

slightly longer to cook than other kinds of meat.

Lamb

Lamb is ideal for grilling. It is more tender than

beef, but not as tender as veal. Cutlets and pieces

of shoulder are ideal. Lemon butter goes well with

these. Preheat the plate and serve the piece of

meat as hot as possible, because the fat is difficult

to digest when cold.

Poultry

All kinds of poultry can be cooked on the grill. In

the case of guinea fowl, small pigeons and quail, it

is better to brush a little fat onto the skin. Do not

brush chicken with oil because they have enough

fat under their skin. Poultry is seasoned inside and

out before grilling.

Fish

Salt water fish are no problem at all, whereas fresh

water fish require a gentle approach because they

fall apart in most cases. They are best prepared in

aluminium foil, or brushed generously with a heat

resistant oil.

Vegetables / potatoes

Firm types of vegetables such as celery, chili

peppers, aubergines, corn cobs, fennel or onions

are ideal for grilling.

Fruit

Apples, bananas, pears, pineapples and peaches

all grill excellently.

11

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau VR 421-110?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"