Грили Gaggenau VR 421-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
The specified grilling times serve as guide values only.
5. Settings Table
9
Item
Level*
Grilling time*
Remarks
Meats
Beef steak
11 to 12
4 - 5 min. each side
T urn, when the steak comes off easily from the grid iron.
The steak is medium, when juice forms on the top.
Veal chop
9 to 10
2 x 3 min. each side
Notch chops several times on the bone and in the fat layer
(lozenge pattern)
so they do not curve during grilling.
Kebab (skewers)
9 to 10
10 - 15 min.,
Choose similar sized food pieces with similar grilling times.
turn several times
Lamb chop
9 to 10
2 x 3 min. each side
Marinate or oil chops. Notch them several times on the bone
(lozenge pattern)
and in the fat layer so they do not curve during grilling.
Back of pork steak
10 to 11
2 - 3 min. each side
Pork belly slices
9 to 10
6 - 8 min. each side
Oiled pork belly slices ignite easily.
Grilled sausage
8 to 9
8 - 12 min.
Cut into sausages so they do not burst.
Beefburger
9 to 10
8 - 10 min.
Poultry
T urkey breast
10 to 11
4 - 6 min.
Poultry skewers
8 to 9
10 - 15 min.,
Skewer poultry alternately with fruits, for example, and
turn several times
marinate it in a sweet-sour marinade.
Fish and seafoods
Shrimp skewers
8 to 9
8 - 10 min.,
Marinate shrimps with garlic, olive oil and spices, for
turn several times
example.
Filled squid
8 to 9
10 - 12 min.,
Boil squid beforehand.
turn several times
T una fish cutlet
8 to 9
8 - 10 min. each side
Marinate cutlets beforehand.
T rout, whole
8 to 9
15 min.
Coat trout with oil to make sure the skin does not stick to
the gridiron. Turn after half the grilling time. The trout
will be ready, when the eye goes white.
Side dishes
Fruits (e.g. banans, apple slices
9 to 10
1 - 2 min. each side
or pear halves)
Mushrooms (e.g. mushroom
9 to 10
1 - 2 min. each side
If necessary, marinate mushrooms or coat them lightly with
slices or oyster mushrooms)
oil.
* Rough values
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)