Gaggenau VR 421-110 - Инструкция по эксплуатации - Страница 10

Грили Gaggenau VR 421-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 19
Загружаем инструкцию
background image

The specified grilling times serve as guide values only.

5. Settings Table

9

Item

Level*

Grilling time*

Remarks

Meats

Beef steak

11 to 12

4 - 5 min. each side

T urn, when the steak comes off easily from the grid iron.

The steak is medium, when juice forms on the top.

Veal chop

9 to 10

2 x 3 min. each side

Notch chops several times on the bone and in the fat layer 

(lozenge pattern)

so they do not curve during grilling.

Kebab (skewers)

9 to 10

10 - 15 min., 

Choose similar sized food pieces with similar grilling times. 

turn several times

Lamb chop

9 to 10

2 x 3 min. each side

Marinate or oil chops. Notch them several times on the bone 

(lozenge pattern)

and in the fat layer so they do not curve during grilling. 

Back of pork steak

10 to 11

2 - 3 min. each side

Pork belly slices

9 to 10 

6 - 8 min. each side

Oiled pork belly slices ignite easily.

Grilled sausage

8 to 9

8 - 12 min.

Cut into sausages so they do not burst.

Beefburger

9 to 10

8 - 10 min.

Poultry

T urkey breast

10 to 11

4 - 6 min.

Poultry skewers

8 to 9

10 - 15 min., 

Skewer poultry alternately with fruits, for example, and 

turn several times

marinate it in a sweet-sour marinade.

Fish and seafoods

Shrimp skewers

8 to 9

8 - 10 min., 

Marinate shrimps with garlic, olive oil and spices, for 

turn several times

example.

Filled squid

8 to 9

10 - 12 min., 

Boil squid beforehand.

turn several times

T una fish cutlet

8 to 9

8 - 10 min. each side

Marinate cutlets beforehand.

T rout, whole

8 to 9

15 min. 

Coat trout with oil to make sure the skin does not stick to 

the gridiron. Turn after half the grilling time. The trout

will be ready, when the eye goes white.

Side dishes

Fruits (e.g. banans, apple slices 

9 to 10

1 - 2 min. each side

or pear halves)
Mushrooms (e.g. mushroom 

9 to 10

1 - 2 min. each side

If necessary, marinate mushrooms or coat them lightly with 

slices or oyster mushrooms)

oil.

* Rough values

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau VR 421-110?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"