Gaggenau VK 411-110 - Инструкция по эксплуатации - Страница 9

Грили Gaggenau VK 411-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 28
Загружаем инструкцию
background image

7

Operating principle

In the steam cooker you can cook, steam cook and
blanch.

Steam cooking consists of cooking in a steam flow.
The temperature range is between 180 °F and 
210 °F. The steam transmits the heat. Suitable 
foodstuffs are vegetables, potatoes, fish and yeast
dumplings.

The steam seals the food that is being cooked and
prevents a loss of nutrients in the foodstuffs. 
Cooked food retains its shape, its colour and its 
typical aroma. Foodstuffs are not browned in the
steam cooker.
The appliance offers you the possibility of steam
cooking without pressure using one or two cooking 
inserts. When you use the perforated cooking 
insert, the steam is able to reach the food on all 
sides. This ensures uniform cooking even of large
quantities of food. 

You can also set the cooking liquid temperature in 
10 °F stages between 100 and 200 °F. This precise 
adjustment of the water temperature allows you, for
example, to melt chocolate icing, poach meat or
boil pasta.

Hooking the handle into the cooking inserts

The cooking inserts can only be inserted in and 
removed from the steam cooker by using the 
included special handle. The special handle is not
suitable for tipping over the cooking inserts, e.g. to
pour out the contents.

Note: 

by using the special handle to remove or 

insert the cooking inserts, you will protect your
hands against burns while cooking.

Proceed as follows:

• Slide the special handle into the recess provided

for this purpose.

• Tilt back the handle and lift the cooking insert.

3. Operation 

Tips when using for the first time

Thoroughly clean the appliance and accessories
with mild soap detergent before using them for
the first time. This will eliminate any 'newness’
smells and soiling. Fill the cooking basin up to the
lower marking with clean water. Replace the glass
lid and operate the appliance at the steam 
cooking level for 30 minutes. During this time the
appliance calibrates itself automatically. During
calibration you might notice more steam than
usual. Drain the water.

The boiling point of water depends on your 
location in relation to sea level. When operating
for the first time, the appliance calibrates itself 
automatically to the correct setting. 

Should you move to a different area, the appliance
has to be re-calibrated. Fill the cooking basin up
to the boil-over rim with water and replace the
glass lid. T urn the “Temperature” control knob
three times from the position 200 °F to the steam
cooking level and finally leave it on the steam 
cooking level. The appliance then calibrates itself 
automatically. This will take about 10 minutes. 
Do not take off the glass lid during the calibration
process.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau VK 411-110?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"