Gaggenau VK 411-110 - Инструкция по эксплуатации - Страница 13

Грили Gaggenau VK 411-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 28
Загружаем инструкцию
background image

11

4. Practical tips

Cooking in steam

•  Fill the steam cooker to the bottom marking and 

pre-heat on the steam cooking level.

•  Place the cooking insert with the food inside the

appliance. When using two cooking inserts at the
same time, place the perforated cooking insert
first and then the unperforated above it.

•  Fit the glass lid.

You can highlight the taste of meals by replacing
the water with a liquid that matches the food
(vegetable, fish or meat stock).

Keeping warm

• Fill the steam cooker to the bottom marking.
• T urn the “Temperature" control knob to 180 -

200 °F and pre-heat.

• Place the cooking insert with the food inside it in

the appliance.

• Fit the glass lid.

This is a gentle method to keep food warm over a
prolonged period of time. This retains the flavour
and prevents the food from drying out. 

Regenerating

Meals that have already been prepared can be 
regenerated (reheated) in the steam cooker.
•  Fill the steam cooker to the bottom marking and 

pre-heat on the steam cooking level.

•  Place your prepared meal in the corresponding 

cooking insert and turn the “Temperature" control 
knob back to the required temperature 
(180 - 200 °F). Fit the glass lid.

Cooking

•  Fill the cooking basin with water or another 

cooking liquid (no oil!) up to the boil-over rim. 

•  T urn the “Temperature" control knob to a 

temperature between 100 and 200 °F and 
pre-heat.

•  You are advised to fit the glass cover.
Use the noodle basket (accessory FK 023-000).

Cooking in boiling water

•  Fill the cooking basin with water up to the 

boil-over rim and pre-heat on the steam cooking
level.

•  Do not fit the glass lid. Use the noodle basket 

(accessory FK 023-000).

Extracting juice

•  Fill the steam cooker to the bottom marking and

pre-heat on the steam cooking level.

•  Place fruit in the perforated insert.
•  Place the unperforated insert in the appliance 

and then the perforated insert above it.

•  Steam until no more juice is extracted.

Sterilising

•  Fill the steam cooker to the bottom marking.
•  Place jars in the perforated insert in such a way 

that they do not touch each other.

•  T urn the “Temperature" control knob to the steam 

cooking level setting.

•  Switch off the appliance as soon as bubbles start 

to rise in the jar.

•  Do not remove the jars from the appliance until 

they have cooled down fully. 

Blanching

•  Fill the steam cooker to the bottom marking and

pre-heat on the steam cooking level.

•  Place the vegetables in the unperforated insert.
•  After 1-2 minutes, place the vegetables in icy 

water to cool them down fast. Allow the 
vegetables to fully drip dry.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau VK 411-110?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"