Kuppersberg FPH 611 W - Инструкция по эксплуатации - Страница 82

Духовые шкафы Kuppersberg FPH 611 W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 164
Загружаем инструкцию
background image

82

TECHNICAL PASSPORT

ENGLISH

Oven

G R I L L  /  M AX I G R I L L  W I T H 

F A N

For even roasting and simultaneous 

surface browning. Ideal for mixed grills. 

Perfect for bulky pieces such as poultry 

and game. The meat should be placed 

on the grid shelf with the tray below to 

collect meat juices.

LOW E R  H E AT (F LO O R)

Heat only comes from the lower part. 

Suitable for warming dishes or letting 

dough or similar products rise.

T U R B O

The fan distributes the heat coming 

from an element located at the back 

of the oven. As a result of the evenly-

distributed temperature, food can be 

cooked on two shelves at the same time.

S LOW  CO O K

Specially designed for cooking 

traditional casseroles, stews, etc. . . and 

for any dishes specifying particularly 

long cooking times and low heat.

For the best results, we recommend 

using covered casserole pans with lids, 

first making sure they can be used in the 

oven.

E CO

For cooking in the oven with the 

minimum energy consumption possible. 

The oven uses convention heating, and 

depending on the model, switches off a 

few minutes before the end of cooking, 

using the residual heat inside the oven 

and completing the dish perfectly. 

Recommended  for  fish  and  all  types  of 

meat roasts.

D E F RO S T I N G

This function is suitable for slowly 

defrosting food, particularly food 

consumed unheated, such as soups, 

pastries, tarts, cakes, etc.

In some models, the defrost function 

can be used to heat food using a hot air 

system on two levels. HI is suitable for 

meat in general and LO is used for fish, 

pastry and bread.

R I S I N G  D O U G H

Specially designed for allowing 

dough for bread and pastry to rise.

F A S T  P R E H E AT I N G

This function allows the oven to 

be quickly pre-heated to the selected 

temperature. 

Use this function when your recipe 

requires  the  oven  to  be  at  a  specific 

temperature before use.

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersberg FPH 611 W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"