Fulgor Milano FCO 9013 TM WH - Инструкция по эксплуатации - Страница 54

Духовые шкафы Fulgor Milano FCO 9013 TM WH - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 270
Загружаем инструкцию
background image

EN

14

7 - General Oven Tips

Preheating the Oven

• Preheat the oven when using the Bake, Convection Bake and 

Convection Roast modes.

• Use Fast Preheat mode when a shorter time is desired to 

preheat the oven.

• Selecting a higher temperature does not shorten the preheat 

time.

• Preheating is necessary for good results when baking cakes, 

cookies, pastry and breads.

• Preheating will help to sear roasts and seal in meat juices.
• Place oven racks in their proper position before preheating.
• During preheating, the selected cooking temperature is 

always displayed.

• A beep will confirm that the oven is preheated and the 

“detected temperature” will turn off.

Operational Suggestions

• Do not set pans on the open oven door.
• Use the interior oven lights to view the food through the oven 

door window rather than opening the door frequently.

Utensils

• Glass baking dishes absorb heat. Reduce oven temperature 

25°F (15°C) when baking in glass.

• Use pans that give the desired browning. The type of finish 

on the pan will help determine the amount of browning that 

will occur.

• Shiny, smooth metal or light non-stick / anodized pans reflect 

heat, resulting in lighter, more delicate browning. Cakes and 

cookies require this type of utensil.

• Dark, rough or dull pans will absorb heat resulting in a 

browner, crisper crust. Use this type for pies.

• For brown, crisp crusts, use dark non-stick / anodized or 

dark, dull metal utensils or glass bake ware. Insulated baking 

pans may increase the length of cooking time.

• Do not cook with the empty broiler pan in the oven, as this 

could change cooking performance.

• Store the broil pan outside of the oven.

Oven Condensation and Temperature

• It is normal for a certain amount of moisture to evaporate 

from the food during any cooking process. The amount 

depends on the moisture content of the food. The moisture 

may condense on any surface cooler than the inside of the 

oven, such as the control panel.

• Your new oven has an electronic temperature sensor that 

allows maintaining an accurate temperature. Your previous 

oven may have had a mechanical thermostat that drifted 

gradually over time to a higher temperature. It is normal that 

you may need to adjust your favorite recipes when cooking 

in a new oven.

High Altitude Baking

• When cooking at high altitude, recipes and cooking time 

will vary from the standard.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Fulgor Milano FCO 9013 TM WH?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"