Духовые шкафы Franke CF 65 M GF/F - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

SGP 62 M _/F / SMP 62 M _/F / SMP 66 M _/F / CF 65 M _/F
– 48 –
RO
9
plasaţi-le deasupra grătarelor sau tăvilor
de scurgere furnizate, pe unul din cele 5
nivele disponibile;
dacă nu procedaţi astfel, puteţi
deteriora emailul cuptorului.
X
Z
Cuptorul dumneavoastră Franke utilizează
un email special care este simplu de
menţinut curat; totuşi este recomandabil
să-l curăţaţi frecvent pentru a evita
coacerea pe murdărie şi pe resturi de
alimente gătite anterior.
X
Z
Orice panou cu auto curăţare (dacă sunt
furnizate) poate fi curăţat cu săpun şi apă
(vezi instrucţiunile de curăţare).
TABEL DE PREPARARE TERMICĂ
Selectarea butonului
de setare
Tip de aliment
Greutate
(kg)
Poziţie
nivel*
Timp de pre-
încălzire (min.)
Setare buton
termostat
Durata
(min.)
PREPARARE
TERMICĂ
CONVENŢIONALĂ
NATURALĂ
Friptură de porc
Omlete
Cod-doradă-calcan
Rulouri de pâine
Plăcinte
Peşte de apă de râu
Mămăligă cu sos
Plăcintă de brânză
1
1,5
1
1
1
1,5
0,5
1,5
3
2
3
2 sau 4
2
3
2
2
9,5
10,5
9,5
9,5
10,5
10,5
9,5
9,5
180 °C
200 °C
180 °C
175 °C
200 °C
200 °C
180 °C
180 °C
65 -75
25 -30
15
25 -30
40 -45
35 -40
25 -30
25 -30
PREPARARE
TERMICĂ ASISTATĂ
CU VENTILATOR
Friptură de porc
Iepure copt
Crescia Marchigiana
(lipie rapidă)
Raci la cuptor
Merlucius - crap - calcan
Pâine obişnuită
Prăjituri cu fructe
Plăcinte sărate
1
1
1,5
0,5
2
2
1,5
2
3
2
2
3
2 sau 4
2 sau 4
2
3 sau 5
9
9,5
10
10
7,5
9
9
9
180 °C
190 °C
200 °C
200 °C
150 °C
180 °C
175 °C
180 °C
60 -70
55 -65
25 -30
30 -40
25 -30
25 -30
30 -35
40 -45
COACERE CU
CONVECŢIE
INFERIOARĂ
Piept de pui
Friptură de viţel
Rosbif
Ton felii
Medalioane de peşte-
spadă
Creveţi royal
Bezele
Biscuiţi cu unt
Tort dospit
Madlene cu migdale
1
1
1
1
1
1
0,8
1
0,8
1
2 sau 3
2
3
2
3
2
2
2
2
2 sau 3
Pentru
a accelera
timpul de
preîncălzire,
utilizaţi
funcţia
Coacere
Asistată.
170 °C
180 °C
170 °C
160 °C
160 °C
180 °C
90 °C
160 °C
170 °C
160 °C
20
20
60
20
20
30
120
30
40
35
PREPARARE
TERMICĂ ASISTATĂ
CU VENTILATOR
SUPERIOR
Tortellini gratinate
Colţunaşi de cartofi
Peşte spadă
Midii
Scoici Saint Jacques
Cartofi prăjiţi
Cannelloni
0,5
0,5
0,5
1
1
0,5
1
3
3
5
4
4
4
3
Pentru
a accelera
timpul de
preîncălzire,
utilizaţi
funcţia
Coacere
Asistată.
Max
Max
200 °C
Max
200 °C
200 °C
Max
25 -30
25 -30
12-15
10 -12
10 -12
18-20
25 -30
PREPARARE LA GRILL
Aripi de pui
Cotlete
Scoici
Cartofi prăjiţi
Peşte de apă de râu
Roșii gratinate
Eel kebabs
Kebab de curcan
1
0,8
0,5
1
1
0,4
0,5
0,5
4 sau 5
3
3 sau 4
3
3 sau 4
2 sau 3
3
4
7
7
7
7
7
7
7
7
Max
Max
Max
Max
Max
Max
Max
Max
25 -30
25 -30
14-16
25 -30
25 -30
25 -30
25 -30
25 -30
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)