Bosch HBN231E4 - Инструкция по эксплуатации - Страница 39

Духовые шкафы Bosch HBN231E4 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 60
Загружаем инструкцию
background image

39

Bef

ő

zés

Gyümölcs

 

Kb. 40-50 perc múlva rövid id közönként buborékok 

keletkeznek. Kapcsolja ki a süt t.

25-35 perc utómelegítés után vegye ki az üvegeket a 

süt térb l. Ha hosszabb ideig h

ű

l a bef tt a süt térben, csírák 

képz dhetnek, és ez a bef zött gyümölcs savanyodásához 

vezethet.

Zöldség

 

Amikor az üvegekben buborékok keletkeznek, a h mérsékletet 

állítsa vissza 120-140 °C-ra. Zöldségfajtától függ en kb. 35-

70 perc. Ezután kapcsolja ki a süt t és használja a 

maradékh t.

Üvegek kivétele

Az üvegeket bef zés után vegyye ki a süt térb l.

Figyelem!

A forró üvegeket ne tegye hideg vagy nedves alátétre. 

Megrepedhetnek.

Akrilamid az élelmiszerekben

 Az akrilamid els sorban a nagyon felhevített gabonafélékb l 

és burgonyatermékekb l szabadul fel, pl. burgonyaszirom, 

hasábburgonya, pirítós, zsemle, kenyér vagy finom pékáru 

(kekszek, mézeskalács, mézesbáb).

Gyümölcs egy literes üvegekben

A gyöngyözést

ő

l számítva

Utómelegítés

alma, ribizli, eper

kikapcsolni

kb. 25 perc

cseresznye, kajszibarack,  szibarack, egres

kikapcsolni

kb. 30 perc

almapép, körte, szilva

kikapcsolni

kb. 35 perc

Zöldség hideg lében egy literes üvegekben

A gyöngyözést

ő

l számítva

Utómelegítés

uborka

-

kb. 35 perc

cékla

kb. 35 perc

kb. 30 perc

kelbimbó

kb. 45 perc

kb. 30 perc

bab, karalábé, vörös káposzta

kb. 60 perc

kb. 30 perc

borsó

kb. 70 perc

kb. 30 perc

Ötletek az ételek akrilamidszegény elkészítéséhez
Általános tudnivalók

A sütés idejét korlátozza a lehet  legrövidebbre.

Az ételt csak aranysárgára süsse, ne túl sötétre.

A nagy, vastag burgonya kevesebb akrilamidot tartalmaz.

Sütés:

Fels /alsó sütéssel max. 200 °C.
A 3 dim. forró leveg vel vagy forró leveg vel max.180 °C.

Aprósütemény

Fels /alsó sütéssel max. 190 °C.
A 3 dim. forró leveg vel vagy forró leveg vel max.170 °C.
A tojás vagy a tojássárgája csökkenti az akrilamid képz dését.

Süt  

а

 hasábburgonya

Egyenletesen és egy rétegben ossza el az ételt a süt tepsin. Legalább 400 g-ot süssön 

süt tepsinként, hogy a hasábburgonya ne száradjon ki

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch HBN231E4?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"