Bosch HBN231E4 - Инструкция по эксплуатации - Страница 36

Духовые шкафы Bosch HBN231E4 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 60
Загружаем инструкцию
background image

36

Baromfi

A táblázatban megadott értékek hideg süt be való 

behelyezésre vonatkoznak.
A táblázatban megadott súlyok a töltelék nélküli, sütésre 

el készített baromfihúsra vonatkoznak.
Ha közvetlenül a rostélyon grillezi a húst, tegye be az 

univerzális serpeny t az 1. szintre.

Kacsa vagy liba sütésekor szúrja fel a szárny alatti b rt, hogy a 

zsír kifolyhasson.
A baromfit mells  oldalával lefelé tegye a rostélyra. Az 

egészben sütött baromfit a sütési id  kétharmadánál fordítsa 

meg.
A baromfi különösen ropogós barna lesz, ha a sütési id  vége 

felé vajjal, sósvízzel vagy narancslével keni meg.

Hal

A haldarabokat a megadott id  

Z

-a után fordítsa meg.

Nem kell megfordítania az egész halat. Az egész halat hasával 

lefelé, hátuszonyával felfelé tolja be a süt be. Helyezzen egy fél 

burgonyát vagy egy kisméret

ű

, sütésálló edényt a hasüregbe, 

hogy a hal stabilabban álljon.
Ha közvetlenül a rostélyon grillez, tolja be a süt tepsit az 

1. szintre. Ez felfogja a hal levét, és a süt  tisztább marad.

b rös sült (pl .  lapocka)

1,0  kg

nyitott

1

4

180-200

130

1,5  kg

1

4

190-210

160

2,0  kg

1

4

170-190

190

Pácolt füstölt karaj csonttal

1,0  kg

zárt

1

%

210-230

80

Bárányhús

Báránycomb csont nélkül, köze-

pesen átsütve

1,5  kg

nyitott

1

4

170-190

120

Darált hús

Fasírt

kb. 750 g

nyitott

1

4

180-200

70

Virsli

Virsli

rostély + univerzális 

serpeny

4+1

(

3

15

Hús

Súly

Tartozék és edény Magasság

F

ű

tési mód H

ő

mérséklet 

 °C, grillfokozat

 Id

ő

tartam, 

perc

Baromfi

Súly

Tartozék és edény Magasság

F

ű

tési mód H

ő

mérséklet, 

°C, grillfokozat 

 Id

ő

tartam, perc

Fél csirke, 1-4 darab

darabja 400 g rostély

2

4

210-230

40-50

Darabolt csirke

darabja 250  g rostély

3

4

210-230

30-40

Csirke, egész, 1-4 darab

darabja 1  kg

rostély

2

4

200-220

55-85

Kacsa, egész

1,7  kg

rostély

2

4

170-190

80-100

Liba, egész

3,0  kg

rostély

2

4

160-180

110-130

Bébipulyka, egész

3,0  kg

rostély

2

4

180-200

80-100

2 pulykacomb

darabja 800 g rostély

2

4

180-200

80-100

Hal

Súly

Tartozék és 

edény

Magasság

F

ű

tési mód H

ő

mérséklet °C-

ban, grillfokozat

Id

ő

tartam, perc

Hal, egész

darabja 300  g

rostély

3

(

2

20-25

1,0  kg

rostély

2

4

190-210

40-50

1,5  kg

rostély

2

4

180-200

60-70

Szeletelt hal, pl. kottlet

darabja 300  g

rostély

4

(

2

20-25

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch HBN231E4?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"