Духовые шкафы Barazza 1FVAPN - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

9
OK!
1
2
3
4
5
6
SOME COOKING SUGGESTIONS
• Arrange the food to be cooked in the containers or on
drip tray in a well-distributed uniform manner without
overloading. If several racks/drip trays are being used,
space them well in order to ensure good air circulation:
in this case use the “Multilevel” cooking mode and
increase the cooking time (by about 15 minutes).
• Open the oven door as little as possible when cooking.
• It is recommended that you place the food in the oven
once it has reached the cooking temperature.
• Carefully select the cooking time, temperature and the
level on which you position the rack or drip tray.
½ÞËæ©æü×Ë£Ë˺¬Ä¤Þ½æ©Þ¤Úæ¬ÄĉêÄ
ËÄæ©ĈĽÚÞê½æɋ
For example: If at the end of the cooking time you want
to cook the upper part of the dish more, turn the knob
to
, for the lower part to
.
+
For additional suggestions, see the “Cooking
suggestions table” on page 24 and the
“Fuction type symbols table” on page 25.
• Always set the temperature at the lowest value and
increase it during the cooking, if necessary.
• The weight of the food to be roasted must be at least 1
kg.
• If the meat is very lean, arrange it in a covered oven
dish in order to keep it as tender as possible. It is
also recommended that you add a bit of water to the
cooking pan.
• Halfway through the cooking, turn the roast over and
coat it with the gravy every now and then.
+
For a good result using grill function, it is
recommended to set the temperature at a value
lower than 200°C.
13
QUALCHE CONSIGLIO DI COTTURA
• Disporre all’interno dei recipienti o della leccarda i cibi
êËÚ¬ÄÃËËêĬ£ËÚÃÄ¬ÞæÚ¬ê¬æËÞÄā
ÚĽ½ÙêÄæ¬æɋ.ÄÞË¬êæ¬½¬āāˬ׬ï¤Ú¬¤½¬ɑ
½Ú æÄÚ½ Ä ¬ÞæÄ⬿ ½ɸêÄ ½½ɸ½æÚ ×Ú
×ÚÃææÚêÄêËĬÚ˽ā¬ËĽ½ɸÚ¬Ʌ¬ÄÙêÞæË
ÞË êæ¬½¬āāÚ ½ æ¬×˽ˤ¬ ¬ ËææêÚ ɵCê½æ¬½¬õ½½Ëɶ
prevedere un tempo di cottura superiore (circa 15
ìÄêæ¬¬Ä׬ïɚɋ
• Durante la cottura aprire il meno possibile la porta del
forno.
• Si consiglia di infornare con il forno in temperatura.
Ʉ ]¤½¬Ú ËÄ ææÄā¬ËÄ ½ êÚæ ¬ ËææêÚɆ ½
æÃ×ÚæêÚ¬½½¬õ½½ËÞê½Ùê½×ËÞ¬ā¬ËÄÚ½¤Ú¬¤½¬Ë
la leccarda.
Ä© ½ Þ½æ ½ æ¬×Ë ¬ ËææêÚ ¬Äĉê¬Þ Ã˽æË Þê½
Ú¬Þê½ææËĈĽɋ
ÞÃ׬ËɅ Þ ĈÄ ËææêÚɆ Þ¬ Þ¬Ú êËÚ
䤬ËÚÃÄæ ½ ×Úæ Þê×Ú¬ËÚ ½½ ׬æÄāɆ
×ËÞ¬ā¬ËÄÚ ¬½ Þ½ææËÚ Þê½ Þ¬Ã˽Ë
, per la parte
inferiore sul simbolo della cottura
.
+
VÚ õÚ Ù꽩 ¬Ä¬ā¬ËÄ ËÄÞê½æÚ ½
tabelle “Tabella consigli per cotture” a pag.
ǽǿ ɵc½½ Þ¬Ã˽ˤ¬ ×Ú æ¬×Ë ¬ £êÄā¬ËÄɶ פɋ
25.
Ʉ .Ã×ËÞæÚÞÃ×Ú½æÃ×ÚæêÚ½õ½ËÚ׬ïÞÞËɆ
in caso di bisogno, aumentarlo durante la cottura.
• Il peso degli alimenti da arrostire deve essere uguale o
superiore a 1 kg.
Ʉ D½ ÞË ¬ ÚÄ Ã˽æË äÚɆ ¬Þ×ËÚ½ ½½ɸ¬ÄæÚÄË ¬
椽¬ Ë×Úæ ×Ú ÃÄæÄÚ Ã¤¤¬ËÚ ÃËÚ¬āāɋ
Si consiglia inoltre di aggiungere un po’ d’acqua nella
teglia di cottura.
• A metà cottura girare l’arrosto e ricoprirlo di tanto in
tanto con il sugo di cottura.
+
VÚêÄ䤬ËÚÚĬÃÄæËêÚÄæ½£êÄā¬ËÄ
grill, si consiglia di impostare una temperatura
inferiore ai 200°C.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)