Oursson HB6070/OR - Инструкция по эксплуатации - Страница 16

Блендеры Oursson HB6070/OR - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 88
Загружаем инструкцию
background image

16

Operation

Maximal amount or mass 

of the ingredients

Speed

Time, 

sec.

Note

      Puree attachment

Puree from fresh 

fruit, berries and 

vegetables

1200 ml

TURBO

30-45

The ingredients must be soft or juicy 

(bananas, strawberries, cucumbers, 

etc.)

Puree from cooked 

fruits, vegetables and 

soups

600 ml

From low to 

high

30-45

Do not puree ingredients with a tem

-

perature higher than 95 oC

Preparing snacks 

like pates, pastes, 

mousses, vegetable 

and mushroom 

caviar, spreads, etc.

500 ml

From medium 

to high

90-120

Cut dense ingredients into pieces 

(boiled meat, fried liver, etc.) into 

2x2x2 cm cubes.

      Whisk

Whipping cream, 

desserts, biscuit 

dough, egg whites, 

etc.

\

From low to 

high

30 sec – 

10 min

Do not whip more then 4 egg whites, 

when choosing the container, keep in 

mind that the volume of the whipped 

mass increases significantly

Kneading dough for 

pancakes, omelets, 

etc.

\

From low to 

high

30-60

Suitable for any liquid dough.

Preparation of 

milkshakes  

\

From low to 

high

30-60

Whip cocktails in a deep dish to avoid 

splashing of the liquid ingredients

Whipping smoothie 

\

TURBO

45-60

It is recommended to puree dense 

ingredients with puree attachment 

          Chopping disk

Medium sized slices

1200 ml

High

60

Cut the ingredients into pieces, so that 

they easily fit the feeding chute, use 

the pusher. Suitable for hard sausages, 

cheeses, fruits and vegetables, cabbage 

etc. To cut into slices of the desired 

thickness, correctly install the attachment.

            Grater disk

Preparation of 

salads, snacks, 

preparing 

vegetables for 

soups and main 

dishes

1200 ml

High

60

Cut  the  ingredients  into  pieces,  so  that 

they easily fit the feeding chute, use the 

pusher.  Make  sure  the  disk  is  installed 

correctly for large and small grater.

RECOMMENDATION ON PREPARATION

Speed regulation, Рiс.C-4

The device is equipped with a smooth speed control. To 

change the speed, use the slider from low to high in a 

clockwise direction.

You can open the cup’s lid only when the motor 

unit is removed.

Use only the pusher to push the ingredients into 

the  feeding  chute.  The  pusher  can  be  slightly 

pressed.

Before chopping, it is recommended to cut ingredients into 2x2x2 cm cubes. The maximal amount of ingredients in 

the table is shown for information purposes only. The recommended chopping time from 10 to 60 seconds. Follow the 

instructions in the recipe book. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Oursson HB6070/OR?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"