Блендеры Bosch MMB65G5M - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

22
Recipes
en
Grape smoothie
–
250 g green grapes
–
25 g baby spinach
–
100 g frozen banana
pieces
–
200 ml cold green tea
(suitable for children)
■ Put a little of the tea in the blender jug.
■ Put grapes, spinach and banana pieces
in the smoothie insert and top up with
the remaining tea.
■ Press quick-selection button
U
.
or
■ Blend at maximum speed until the
smoothie is ready.
Red fruit pudding
–
400 g fruit (pitted sour cherries,
raspberries, black/red currants,
strawberries, blackberries)
–
100 ml sour cherry juice
–
100 ml red wine
–
80 g sugar
–
1 packet of vanilla sugar
–
2 tbs. lemon juice
–
1 pinch of cloves (ground)
–
1 pinch of cinnamon (ground)
–
8 gelatine leaves
■ Soak the gelatine in cold water for
approx. 10 minutes
■ Bring all the ingredients (except the
gelatine) to the boil
■ Dry the gelatine and melt in the micro-
wave, but do not cook
■ Blend the hot fruit and gelatine at
medium speed for approx. 1 minute.
■ Pour the red fruit pudding into small
bowls rinsed out with cold water and
refrigerate
Do not process more than 500 ml of hot
liquid in the blender jug!
Tip:
Red fruit pudding tastes good with
whipped cream or vanilla sauce.
Basil pesto
–
10 g pine nuts
–
3 g garlic
–
5 g salt
–
40 g Parmesan cheese
–
10 g fresh basil
–
70 g olive oil
■ Put pine nuts, garlic, salt and Parmesan
cheese in the glass container and close
with the blade holder.
■ Grind for 15 seconds on setting
Q
.
■ Add basil and olive oil and mix
everything for 10 seconds on setting
Q
.
Pumpkin soup
–
600 g yellow-flesh pumpkin
–
200 g potatoes
–
1 l vegetable stock
–
2 onions
–
2 garlic cloves
–
Ground pepper and salt
–
30 g butter
–
2 tablespoons of extra virgin olive oil
–
5-6 basil leaves
–
2-3 sage leaves
–
1 sprig of parsley
–
1 sprig of thyme
–
1 sprig of marjoram
–
¼ teaspoon of ground cinnamon
–
Grated Parmesan to taste
■ Cut the pumpkin into slices and remove
peel and pips. Cut pumpkin into small
pieces.
■ Peel the potatoes and also cut into small
pieces.
■ Peel the onions, chop finely and fry
gently in a frying pan with butter, olive oil
and chopped garlic.
■ Add pumpkin and potato pieces and
steam until soft, stirring continuously.
Gradually pour in the vegetable stock
and add the bouquet garni.
■ Leave to simmer for approx.
25-30 minutes on a low heat and add
more stock if required.
■ Take out the bouquet garni.
Содержание
- 167 Не исключена опасность травмирования!
- 168 Системы безопасности; Блокировка включения; Kомплектный обзор
- 169 Эксплуатация; Подготовка
- 170 Добавление ингредиентов
- 172 После работы; Чистка и уход; Чистка блока двигателя
- 173 Чистка держателя ножа; Чистка блендера; Помощь при устранении; Рецепты
- 175 Соус «песто» из базилика
- 176 Тыквенный суп; Суп с морковью; Утилизация
- 178 No 261-ФЗ, законодательства о техническом регулировании
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












