Bosch MMB65G5M - Инструкция по эксплуатации - Страница 73

Блендеры Bosch MMB65G5M - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 202
Загружаем инструкцию
background image

73

Oppskrifter

no

Drue-smoothie

250 g grønne druer 

25 g ung spinat

100 g frosne stykker 

banan

200 ml kald grønn te (egnet for barn)

■ Litt te helles i miksebegeret.

■ Druer, spinat og stykker med banan 

fylles på i smoothie innsatsen og fylles 

opp med resten av teen.

■ Hutigvalg-tasten 

U

 betjenes.

eller

■ Det hele mikses på høyeste turtall, inntil 

smoothie er ferdig.

Rødgrøt

400 g frukt (kirsebær uten stein, 

 bringebær, solbær, jordbær, 

bjørnebær)

100 ml kirsebærsaft

100 ml rødvin

80 g sukker

1 pakke vaniljesukker

2 ss sitronsaft

1 knivsodd nellik (malt)

1 klype kanel (malt)

8 blad gelatin

■ Gelatinen må myke seg opp i kaldt vann 

i ca. 10 minutter.

■ Alle ingrediensene (unntatt gelatinen) 

kokes opp.

■ Gelatinen trykkes ut og smeltes i mikro-

bølgen, må ikke kokes.

■ Den varme frukten og gelatinen mikses 

ved middels turtall i ca. 1 minutt.

■ Grøten fylles i kaldt skyllete skåler og 

stilles på et kaldt sted.

Det må maksimalt bearbeides 500 ml 

varm væske i miksebegeret!

Tips:

 Rødgrøt smaker godt med stivpisket 

kremfløte eller vaniljesaus.

Basilikum pesto

10 g pinjekjerner

3 g hvitløk

5 g salt

40 g parmesan ost

10 g fersk basilikum

70 g olivenolje

■ Pinjekjerner, hvitløk, salt og parmesan 

ost legges ned i glassbeholderen og 

lukkes med knivholderen.

■ Det hele hakkes på trinn 

Q

 i 

15 sekunder.

■ Basilikum og olivenolje tilsettes og alt 

blandes i 10 sekunder på trinn 

Q

.

Gresskar suppe

600 g gresskar med gult kjøtt

200 g poteter

1 l grønnsaskbuljong

2 løk

2 fedd med hvitløk

Malt pepper og salt

30 g smør

2 spiseskjeer olivenolje “extra vergine”

5-6 blad basilikum

2-3 blad salvie

1 bunt persille

1 kvast timian

1 kvast merian

¼ teskje malt kanel

Revet parmesan ost alt etter smak

■ Gresskaret skjæres i båter og kjernene 

og skallet fjernes. Gresskaret skjæres i 

små stykker.

■ Potetene skrelles og skjæres også i små 

stykker.

■ Løken skrelles, hakkes fint og stekkes 

forsiktig i pannen med smør, olivenolje 

og hakket hvitløk.

■ Stykker med gresskar og poteter 

tilsettes og røres rundt til det hele er 

myk kokt. Litt etter litt fylles det opp med 

grønnsakbuljong og en liten sammen-

bundet bukett med urtene tilsettes.

■ La det hele koke ved svak varme i 

ca. 25-30 minutter, om nødvendig kan 

det fylles på litt mere buljong.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MMB65G5M?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"