Russell Hobbs 22240-56 - Инструкция по эксплуатации - Страница 52

Блендеры Russell Hobbs 22240-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 72
Загружаем инструкцию
background image

52

• 

Ne glede na vrsto poskrbite, da je posoda na stabilni in ravni površini, pri tem pa jo podprite s prosto 

roko, da preprečite njeno premikanje po delovni površini.

• 

Paličnega dela ne potopite globlje od spoja z ročajem.

• 

Kadar ga uporabljate v vročih tekočinah, ne pustite, da bi se nož dvignil nad gladilno, saj lahko pride 

do brizganja tekočine iz posode.

• 

Naprave ne vključite, dokler ni v posodi s hrano.

• 

Napravo izključite, preden nož dvignete iz posode s hrano.

NEGA IN VZDRŽEVANJE

1. 

Napravo izklopite in odklopite.

2. 

Z noži ravnajte izredno previdno – ne dotikajte se jih neposredno, pri pomivanju uporabite najlonsko 

krtačo.

3. 

Površine ročaja obrišite z mehko vlažno krpo.

4. 

Konec paličnega dela očistite v vroči milnici z najlonsko krtačo.

5. 

Nobenega od delov naprave ne dajajte v pomivalni stroj.

W

ZAŠČITA OKOLJA

V izogib onesnaževanju okolja in ogrožanju zdravja zaradi nevarnih snovi v električnih ter 

elektronskih napravah, naprave s to oznako ni dovoljeno zavreči med nesortirane odpadke. Namesto tega 

jih je treba oddati na zbirno mesto, znova uporabiti ali reciklirati.

recepti

h

 = za dlan 

T

 = žlica (15 ml) 

g

 = grami

b

 = šopek 

t

 = čajna žlička (5 ml) 

m

 = mililitri

c

 = stroki

JUHA S POROM IN KROMPIRJEM

150 

g

 por 

150 

g

 krompir

2 jušne kocke 

800 

m

 voda

sol in poper

Por in krompir obdelujte 2 sekundi. Prelijte v veliko ponev. Dodajte vodo in jušne kocke. Segrejte do vrenja, 

med tem mešajte. Zmanjšajte temperaturo. Ponev pokrijte. Dušite 20-30 minut. Odstavite z vročine. Hladite 

30 minut. Obdelajte do gladke mase. Segrejte na temperaturo za strežbo (ne pustite, da zavre). Začinite po 

okusu. Postrezite s kruhom. Za Vichyjsko omako dodajte poru in krompirju nekaj drobnjaka, v ponev pred 

segrevanjem dodajte malo masla, juho do konca ohladite brez ponovnega segrevanja in vmešajte 150 ml 

smetane, preden jo postrežete hladno.

ZAČINJENA BUČNA JUHA

900 

g

 buča 

T

 rastlinsko olje

2 por  2 

c

 česen

900 

m

 piščančja/zelenjavna osnova 

t

 mleti ingver

T

 kisla smetana 

t

 mleti koriander

b

 listi koriandra 

sol in poper

Bučo olupite, odstranite semena in jo razrežite na koščke. Segrejte olje v ponvi. Dodajte por, česen in 

začimbe. Mešajte 3 minute. Dodajte osnovo in bučo. Segrejte do vrenja, med tem mešajte. Zmanjšajte 

temperaturo. Ponev pokrijte. Dušite 20–30 minut. Odstavite z vročine. Vmešajte koriander in smetano. 

Hladite 30 minut. Obdelajte do gladke mase. Segrejte na temperaturo za strežbo (ne pustite, da zavre). 

Začinite po okusu. Postrezite s kruhom.

KORIANDROV PESTO

h

 listi koriandra 

c

 česen

60 

g

 pinjole 

125 

m

 oljčno olje

60 

g

 parmezan, nariban

Koriander, česen, pinjole in polovico olja obdelajte do gladke mase. Prelijte v veliko skledo. Vmešajte 

parmezan. Dodajte olje, da uravnate gostoto: Za pomakanje: gosto. Za preliv: srednje. Za omako za 

testenine: redko.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Russell Hobbs 22240-56?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"