Vitesse VS-441 - Инструкция по эксплуатации - Страница 4

Аэрогрили Vitesse VS-441 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 10
Загружаем инструкцию
background image

P/5

P/6

ROASTING WHOLE CHICKENS:

Rinse  chicken  thoroughly  and  clip  away  at  any  excess  fats  or  unwanted  parts.   
Add  desired  seasonings.  Spices  such  as  garlic,  black  pepper,  and  salt  are 
suggested. Before roasting, allow seasonings or marinades to penetrate for a few 
hours. The  bottom  of  the  glass  container  should  be  lined  with  aluminum  foil  to 
catch any fat or grease drippings. Roast the chicken for approximately 10 minutes 
per 1lb. at 400°F. Increase the temperature to 475°F for additional 5-10 minutes 
for crispier skin.

WHOLE ROASTS:

With  fatty  portion  of  the  roast  facing  upward,  place  the  roast  directly  onto  the 
center  of  the  lower  rack. Temperature  for  roasting  is  usually  50°F  less  than  for 
regular  conventional  roasting.  Cooking  time  depends  on  type  and  size  of  the 
roast.

FOR MEATS WEIGHING 2-3 lbs., SET TEMPERATURE AT 400°F AND COOK 
AT THE BELOW TIMES:

TYPE OF MEAT 

MINUTES 

Beef, boneless (Whole Roast) 

Medium – 12-15 minutes 
Well – 20-25 minutes 
Well – 25-30 minutes 
Well – 20-25 minutes 

Rare – 15-20 minutes
Medium – 20-25 minutes
Well Done – 25-30 minutes

Rare – 15-20 minutes
Medium – 20-25 minutes
Well Done – 25-30 minutes

Ham with Bone (Full cooked) 
Pork Loin (Boneless) 
Loin with bone 
Pork Ribs 

Beef, Rib Roast (Rump or Chuck) 

TIPS:

The temperature for cooking uncovered dishes is usually 25 to 50°F lower in the 
Turbo Oven.  No preheating is necessary when using the Turbo Oven.
Ordinarily, the center of cake batter will be moist, while the sections closest to the 
rim of the pan will be done first.   For this reason, a bundt cake pan or tube pan is 
better to use for baking than the larger layered cake pans.   Cupcake/muffin pans 
are ideal for small batches.

TEMPERATURE 

TIME 

FOOD 

Brownies 
Buns 
Cakes (layer) 
Cakes (loaf) 
Cornbread 
Cookies  
Muffins 
Pies/pastries : Pie crust 
    w/filling (no top crust) 
    w/filling (w/ top crust) 
Breads / Rolls 
Loaf of bread 

150°С 
200°С 
150°С 
150°С 
150°С 
165°С 
180°С 
200°С 
165°С 
180°С 
180°С 
165°С 

18-20 minutes 
10-12 minutes 
18-20 minutes 
30-35 minutes 
18-20 minutes 

8 -10 minutes 

12-15 minutes 

8-10 minutes 

25-30 minutes 
35-40 minutes 
12-15 minutes 
25-30 minutes 

HOW TO CLEAN ..

1)  Always unplug the power cord before cleaning.
2)  Always allow the entire appliance to cool down completely before cleaning or 

storing.

3)  To keep the Turbo Oven clean, just wipe clean with a warm damp cloth.  
4)  If there are any splatters, use a damp soapy cloth to scrub at the spot.
 

NEVER IMMERSE THE UNIT IN WATER!

5)  Do not use abrasive cleaners or scouring pads to clean.
6)  When the grease filter becomes too greasy, remove by turning the screws and 

lifting the filter out.   Wash it thoroughly in hot soapy water, rinse well and dry 
thoroughly before returning it to the Turbo Oven.

7)  Any accessories can be washed in hot soapy water or in the dishwasher.

CAUTION TIPS:

• 

THE TURBO OVEN'S MOTOR HOUSING BECOMES VERY HOT WHEN IT 
IS  IN  THE  COOKING  PROCESS.    ALWAYS  HOLD  THE  UNIT  BY  THE 
HANDLES.

 

DO NOT PLACE THE TURBO OVEN IMMEDIATELY AFTER USE ON ANY 
SURFACES SUCH AS PLASTIC, VINYL OR VARNISHED WOOD.  ALWAYS 
ALLOW THE UNIT TO COMPLETELY COOL BEFORE MOVING.

 

DO NOT USE THE TURBO OVEN NEAR FLAMMABLE SUBSTANCES.

 

WHEN  UNPLUGGING  THE  UNIT,  ALWAYS  UNPLUG  USING  THE  PLUG 
PIECE, NOT BY PULLING ON THE CORD.

• 

NEVER IMMERSE THE TURBO OVEN IN WATER.

RECIPES & TIPS ..

*  Note that all recipes are for your reference only. Results may vary.

BAKING TIMES AND TEMPERATURE CHART:

www.vitesse.ru

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Vitesse VS-441?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"